CASETiFY Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieNieuwe iPhone 13-hoesjes beschikbaar11 oktober
Coupon$5 CASETIFY kortings code + gratis verzending03 februari
Coupon$20 korting op CASETIFY.com met deze coupon code22 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Casetify beoordeling

De activiteiten van de online winkel van Casetify begonnen met de verkoop van covers met een hoge weerstand voor mobiele telefoons. Na verloop van tijd stileerden ze het uiterlijk van de covers, die steeds diverser en mooier werden. Vervolgens breidde het assortiment zich uit en kende het een uitbreiding naar andere elektronische apparaten, die ook effectieve oplossingen voor ongevallenbescherming vereisen. Dus nu kun je in deze online winkel hoesjes, stickers, glasplaten en riemen voor smartwatch, laptops en iPads vinden. Het assortiment is gewijd aan Apple- en Samsung-producten, met name de Galaxy-serie.

Nuttige informatie over Casetify

De winkel heeft een zeer grote samenwerkingsketen, daarom kunt u deze producten in andere winkels vinden. Om de covers op de meest efficiënte manier te krijgen, moet u ze echter kopen op de officiële site, waar de levering internationaal plaatsvindt. De gemiddelde levertijd wordt berekend volgens de gekozen leveringsmethode en het land van bestemming van de producten, met een wachttijd tussen 5 en 23 werkdagen. De retourzending van de producten moet aan het team van de winkel worden gemeld, met vermelding van de reden. Als het wordt opgelost, profiteert u van 50% rendement op de investering. Het retourverzoek moet binnen 10 dagen na ontvangst van de producten worden gericht aan de klantenservice. De betaling gebeurt veilig via het online systeem, waarbij de meeste creditcards of betaalpassen worden geaccepteerd, evenals PayPal.

Info over het gebruik van een Casetify kortingsboncode

Elke Casetify-kortingsboncode heeft een speciaal gecreëerde ruimte die na het kopiëren kan worden ingevoerd. Het is aanwezig aan het einde van het inkoopproces, wanneer de betaalmethode is geselecteerd. Vervolgens wordt de promotiecode geregistreerd en wordt de korting toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels