DJI Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponLaatste DJI Aanbiedingen: tot 50% korting02 januari
CouponDJI Bieden voor leden: tot 50% korting voor de Nieuwste Aanbiedingen, Verjaardag Cadeaus en meer01 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

DJI Recensie

De winkel heeft zowel professionele accessoires voor fotografie en filmen, als een breed scala aan services voor bewerkings-, beveiligings- en foto-videoverwerkingssoftware, waartoe u gratis toegang hebt, aangezien u een DJI-klant bent. Een van de meest begeerde producten van deze retailer zijn camerastabilisatoren, beschikbaar voor professionele camera's evenals voor videocamera's en GoPro-apparaten. Andere producten zijn selfie-sticks, drones, robots, controllers, audio-videozenders, evenals grondstations en draadloze opname- en besturingsprogramma's. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en georganiseerd in goed gedefinieerde categorieën voor elke gebruiker, afhankelijk van het doel van hun gebruik, ervaringsniveau en budget.

Nuttige informatie over DJI

De levering gebeurt via veilige en professionele transportdiensten, zoals FedEx en DHL, om de intacte levering van uw producten te garanderen. De levering is gratis voor bestellingen waarvan de waarde het bedrag van $ 89 bereikt, en anders moet u extra verzendkosten betalen. De producten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst, voor het wijzigen, vervangen of voor het retourneren van het geld. De aankoop kan alleen worden gedaan via online betaalmethoden, zonder de mogelijkheid om contant te betalen, via een terugbetalingssysteem. U kunt dus debet- of creditcards Visa, MasterCard, American Express, Discover of JCB of PayPal gebruiken, evenals bankoverschrijving.

Info over het gebruik van een DJI couponcode

Om een ​​DJI-couponcode te gebruiken en te valideren, hoeft u alleen de code in een speciale ruimte op de aankooppagina in te voeren, waar, indien geldig, de waarde van de coupon automatisch op uw totale bestelling wordt toegepast. .

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels