Pimsleur Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon30% PIMSLEUR promotionele coupon voor uw inschrijving!03 april

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Pimsleur Beoordeling

Deze applicatie helpt je elke gewenste taal te leren, je proces te vergemakkelijken en er zelfs een game van te maken, door lessen van 30 minuten, hetzij door te luisteren, te dicteren of te lezen, maar ook door interactie met het applicatiesysteem. U kunt ook profiteren van digitale flash-kaarten en games waarmee u verbinding kunt maken tussen cultuur en geschiedenis. Een groot voordeel van de applicatie is dat deze op elk mobiel apparaat met een mobiele verbinding kan werken. Zo heb je de vrijheid om op elk moment te oefenen, op weg naar school of werk, of op elk moment dat je wilt, waar je maar wilt. Om een ​​idee te krijgen van hoe de applicatie werkt, kunt u profiteren van een aantal 3 gratis lessen voordat u het pakket aanschaft.

Nuttige informatie over Pimsleur

De winkel biedt 3 leveringsmethoden: standaard, met een levertijd tussen 4-5 werkdagen, express 2-5 dagen en versnelde 1-2 dagen. Het retourbeleid garandeert de terugkeer van het volledige bedrag, als u de producten binnen 30 dagen na aankoop retourneert. Betaling kan worden gedaan met behulp van een Visa, MasterCard, Discover of American Express creditcard of bankpas, evenals met PayPal of door de betaling van een terugbetaling.

Info over het gebruik van een Pimsleur kortingsboncode

Om een ​​Pimsleur-kortingsboncode te gebruiken, moet deze geldig zijn, zonder de vervaldatum te overschrijden, en moet u deze invoeren op de aankooppagina, waar deze wordt gevalideerd en automatisch wordt toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels