LUISAVIAROMA Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieBestellen van luisaviaroma app en krijgen 10% uit27 juli
CouponTot 40% uit op luisaviaroma.com06 juli
Promotie50% uit op luisaviaroma.com03 juli
Coupon40% uit op luisaviaroma.com17 juni

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

LUISAVIAROMA Beoordeling

De winkel geniet de reputatie een van de belangrijkste retailers te zijn op de online markt van kledingproducten voor luxemerken. Slechts enkele van de belangrijkste namen zijn Adidas, Gucci, Balenciaga, Balmain, Burberry, Dolce & Gabbana, Givenchy, Fendi, Alexander McQueen en vele anderen. Succesvolle samenwerkingen met enkele van de grootste modehuizen zorgen niet alleen voor de originaliteit van de producten, maar ook voor hun kwaliteit. Omdat je er niet goed uit zult zien in je favoriete kleding, tenzij je je goed voelt in je eigen huid, biedt de winkel je een hele afdeling verzorgings- en schoonheidsproducten, voor zowel dames als heren. Bovendien werkt de winkel als een echt online winkelcentrum en biedt u alle items die u nodig hebt op dezelfde plaats. Zo kunt u meubels, decoraties en keramiek kopen in de sectie Home Products.

Nuttige informatie over LUISAVIAROMA

De winkel heeft twee leveringsmethoden: standaard, die gratis is, ongeacht de waarde van uw bestelling en land van bestemming, en Express-levering, beschikbaar met een leveringsprijs van 15 euro. De producten worden alleen geleverd via professionele snelle koeriersdiensten, zoals UPS, DHL en FedEx. De levertijd voor elke methode is 2-3 werkdagen, respectievelijk 1-2 dagen. De producten kunnen binnen 28 dagen na aankoop gratis worden geretourneerd. De betaling van elke bestelling vindt uitsluitend plaats in het online systeem, per bankpas of creditcard, behorend tot Visa, MasterCard, American Express en JCB. Contante betaling is niet beschikbaar.

Info over het gebruik van een LUISAVIAROMA couponcode

Om een ​​Luisaviaroma-couponcode te gebruiken, hoeft u alleen de promotiecode te kopiëren en in het aankoopproces in te voeren. Vervolgens wordt het automatisch gevalideerd en wordt de korting toegepast op alle producten in de bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
03 augustus 2021

Andere vergelijkbare winkels