PatPat Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon15% PATPAP exclusieve promo code02 januari
CouponPatPat promo code met 12% korting voor elk item28 november
Coupon25% PATPAT Coupon als u zich registreert voor de nieuwsbrief19 december

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

PatPat beoordeling

In deze online winkel vindt u producten voor kinderen van slechts een paar maanden, tot 12 jaar, van blouses, jurken, pyjama's, ondergoed, schoenen en zelfs diverse producten voor moeder en baby. Omdat de moeders het druk hebben, hebben ze in deze winkel een hele afdeling thuisproducten en accessoires. Deze omvatten decoratieve artikelen, moederschapsproducten, sieraden, tassen en schoenen. De materialen waaruit de kleding is gemaakt, vooral die voor de baby's, zijn van de hoogste kwaliteit, om de gevoelige huid van het kind te beschermen en alle comfort te bieden, ongeacht het kledingstuk dat ze draagt. De klantrelatieservice is op elk moment voor u beschikbaar om de bestelling te plaatsen, die u zowel in het aankoopproces als in het geval van bepaalde problemen begeleidt.

Nuttige informatie over PatPat

Producten kunnen worden geleverd volgens 2 leveringsmethoden: Express, met een wachttijd van 5-10 dagen en verzendkosten van $ 20 (of gratis, voor bestellingen van meer dan $ 99) en Standard, met een wachttijd van 7-20 dagen en $ 5 verzendkosten, met gratis verzending voor bestellingen van meer dan $ 35. Het retourbeleid van de producten accepteert de retourzending van de pakketten binnen 14 dagen na ontvangst en de retourkosten zijn voor uw rekening. Betaling kan alleen online worden gedaan, maar door veilige methoden van veilige betaling, met behulp van een creditcard of bankpas, uitgegeven door Visa, MasterCard, Discover, American Express of via de PayPal-rekening.

Info over het gebruik van een PatPat-couponcode

Elke PatPat-couponcode heeft een extra venster, speciaal hieraan gewijd. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete producten aan het winkelwagentje toe te voegen en vervolgens de promotiecode in het vak aan de linkerkant in te voeren. Als de code geldig is, wordt de kortingswaarde vervolgens automatisch toegepast en wordt de definitieve prijs bevestigd.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
03 augustus 2021

Andere vergelijkbare winkels