Ashford Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponExtra 11% uit met behulp van promo code01 juli
PromotieZomer tinten op ashford.com25 juni
Coupon5% ASHFORD kortingsbon voor vandaag!03 april

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Ashford Recensie

Movado, Fendi, Oakley, Calvin Klein, Michael Kors, Ferrari, Hamilton, Invicta, Rado, Dior, Fossil, Harry Winston, Ray-ban en Rolex zijn slechts enkele van de luxe merken die u in deze online winkel kunt vinden, met prijzen ruim onder die van de markt, met de garantie van originaliteit en automatisch de kwaliteit van alle producten. Hoewel het over het algemeen wordt gedefinieerd als een online winkel voor horloges, is Ashford een echt online winkelcentrum voor luxe producten, accessoires en sieraden, geschikt voor dames en heren van alle leeftijden. Andere zeer gewaardeerde productcategorieën omvatten artikelen zoals zonnebrillen, damestassen, luxe pennen, knopen, evenals lederen goederen, zoals riemen, armbanden en portefeuilles, zowel dames als heren.

Nuttige informatie over Ashford

Op dit moment biedt de winkel de levering van producten internationaal via een enkele leveringsmethode, Expedited, die een gemiddelde levertijd van 30 dagen heeft, die kan afnemen, afhankelijk van uw locatie. Levering vereist extra verzendkosten van $ 29,95 voor elke bestelling. Als u niet tevreden bent met de producten, kunt u de producten binnen 30 dagen na ontvangst van de producten terugsturen naar de winkel, met de kosten van levering en het aanvragen van de wijziging, vervanging of terugbetaling van geld. Betaling gebeurt alleen online, per bankpas of creditcard, behorend tot American Express, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay, PayPal, Amazon Pay en zelfs Affirm.

Info over het gebruik van een Ashford couponcode

Het kopen van uw favoriete producten tegen gereduceerde prijzen is nog nooit zo eenvoudig geweest op de Ashford-site: het enige dat u hoeft te doen, is de promotiecode kopiëren en in de speciale ruimte voor het aankoopproces invoeren, waar deze automatisch wordt gevalideerd en de korting wordt toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
03 augustus 2021

Andere vergelijkbare winkels