24S Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieAanmelden voor de nieuwsbrief en ontvang 15% 24S korting code04 juni
Coupon24S kortingscode voor uw eerste order12 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

24S beoordeling

Lente, zomer, herfst, winter en ongeacht de locatie, 24Sevres producten bieden de meest trendy kleding, geschikt voor elke gelegenheid, op elk moment van de dag. Van avondjurken en elegante schoenen met hakken tot jeans, shirts, T-shirts, jassen en casual producten, je kunt ze allemaal op dezelfde plek vinden. Bovendien biedt de categorie accessoires meer dan alleen sieraden en tassen, die profiteren van een volledig assortiment verzorgings- en schoonheidsproducten. De winkel heeft een eigen kledinglijn, maar het is ook een ontmoetingsplaats voor enkele van de grootste ontwerpers in de modewereld, zoals Celine, Chloe, Gucci, Dior, Balenciaga, Valentino, Acne Studios en vele anderen. Samenwerkingen met de modehuizen bieden de garantie voor kwaliteit en originaliteit, zodat u altijd weet dat u producten van de beste kwaliteit koopt. Hoewel 24Sevres prijzen biedt die ver onder de winkels van ontwerpers liggen, kunnen ze nog meer worden verlaagd door een couponcode te gebruiken.

Nuttige informatie over 24Sevres

De levering van uw producten kan op 2 manieren gebeuren, uitdrukkelijk (met een bezorgkosten van 12 euro) en standaard (met een bezorgkosten van 6 euro), binnen een dag, respectievelijk 2-4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling . Alle bestellingen waarvan de totale waarde het bedrag van 200 euro overschrijdt, profiteren van gratis verzending, ongeacht de gekozen methode. Het retourneren van de producten is ook gratis en u hebt een periode van 30 dagen vanaf ontvangst van de producten om ze terug te sturen. Met uitzondering van enkele locaties over de hele wereld waar contante betaling wordt geaccepteerd via een terugbetalingssysteem, wordt de betaling in de 24Sevres online winkel ook online gedaan met een American Express, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay, Discover of PayPal-debet of creditcard kaart.

Info over het gebruik van een 24S couponcode

Elke 24Sevres kortingscode is alleen beschikbaar voor eenmalig gebruik. Het kan worden ingevoerd in een speciale ruimte, op de uitcheckpagina. Na het invoeren en valideren wordt de waarde van de coupon automatisch toegepast op de totale bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels