MYTHERESACoupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponPromotiecode bij MYTHERESA.com: 10% korting20 juni
CouponPromotiecode bij MYTHERESA.com: 30% korting17 juli
PromotieMYSTERESA Black Friday: tot 50% korting23 november

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

MYTHERESA Beoordeling

Winkelen in deze online winkel opent de deur voor klanten voor een geheel nieuw assortiment mode-producten voor vrouwen, die niet zo gemakkelijk elders te verkrijgen zijn, tegen dezelfde voordelige prijzen. De kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door de bekendheid van merken zoals Elie Saab, Ray Ban, Reebook, Alexander McQueen, Fendi, Gucci, Calvin Klein, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Nike en nog veel meer. Naast de kleding en schoeisel, geschikt voor elke gelegenheid, vindt u hier tassen, accessoires, vakantieproducten en zelfs kinderkleding. Bovendien hebt u lage prijzen verzekerd via zijn categorie, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

Nuttige informatie over MYTHERESA

De winkel houdt rekening met de behoeften van de klanten en zorgt ervoor dat zij de producten zo snel mogelijk in het bezit hebben en de pakketten worden geleverd door professionele koeriersbedrijven. Om deze reden kan de levering worden gedaan door DHL of UPS, binnen 1-2 werkdagen of 2-3 dagen, met een verzendkosten van 19, respectievelijk 13 euro. Bestellingen met een totale waarde van meer dan 300 euro profiteren automatisch van gratis verzending. De producten kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd door een retourformulier in te vullen. Het retourneren van de producten is gratis. Betaling voor uw producten kan online worden gedaan, met een bankpas of creditcard, van Visa, MasterCard, American Express of via overschrijving, tegen de wisselkoers die op de site wordt weergegeven.

Info over het gebruik van een MYTHERESA couponcode

Om een ​​MYTHERESA-couponcode te valideren, hoeft u alleen de promotiecode te kopiëren en in het vak op de pagina voor het plaatsen van de bestelling in te voeren, waar de korting wordt toegepast op het totale bedrag.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024

Andere vergelijkbare winkels