ROMWE Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Promotie$5 uit voor bestellingen van meer dan $ 4918 oktober
PromotieGratis verzending op romwe.com29 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

ROMWE Recensie

De winkel heeft zich gevestigd onder de voorkeuren van de klanten door het unieke karakter van de producten die het verkoopt, over vreemde modellen, maar mooi en geschikt voor de nieuwste modetrends. Ook wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd door de duizenden tevreden klanten, wiens mening u kunt vinden via tientallen pagina's met beoordelingen van de winkel. De kwaliteit en het uiterlijk van de producten worden goed benadrukt door de afbeeldingen die worden gebruikt bij de presentatie van de producten. De kleding hier is geschikt voor beide speciale gelegenheden, waar een elegante outfit vereist is, evenals voor het dagelijks leven, waar de casual en zelfs sportoutfits geschikt zijn. Een minder prettig aspect in de winkelervaring van deze winkel is dat je een extra vergoeding moet betalen voor de geretourneerde producten, als ze je niet bedanken of niet bij je maat passen.

Nuttige informatie over ROMWE

De producten kunnen gratis worden vervoerd, volgens 2 leveringsmethoden, met een levertijd van 3-7 dagen of 7-15 dagen. De totale waarde van de bestelling moet $ 129 respectievelijk $ 89 bedragen om te kunnen profiteren van het vermijden van de verzendkosten. Anders moet u een toeslag van $ 4,99 of $ 12,99 betalen, afhankelijk van de gekozen leveringsmethode. De winkel biedt zijn klanten een genereus retourbeleid, waarbij de producten binnen 60 dagen na ontvangst worden teruggestuurd.

Omdat het een online winkel is, wordt de betaling op dezelfde manier uitgevoerd, zonder een contante betaalmethode te kunnen gebruiken. Zo worden creditcards Visa, MasterCard, Discover en JCB geaccepteerd.

Info over het gebruik van een ROMWE promotiecode

Een ROMWE-couponcode kan slechts eenmaal worden gebruikt en is geldig voor een enkele bestelling. Het moet worden ingevoerd in het speciale gedeelte van de aankooppagina, waar de kortingswaarde wordt berekend en toegepast. Vanaf dit moment hoeft u geen verdere actie te ondernemen, omdat het proces geautomatiseerd is en u de definitieve te betalen prijs te zien krijgt.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels