FashionMia Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon10% kortingscode voor FASHIONMIA bestellingen van meer dan $8915 mei

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

FashionMia Beoordeling

FashionMia biedt vrouwen overal mode- en stylingproducten die geschikt zijn voor zowel speciale evenementen als dagelijkse outfits. De winkel gebruikt zijn eigen foto's om de producten te presenteren, daarom weet u altijd wat u moet bestellen. De site heeft ook een variant van een mobiele applicatie, die de winkelervaring nog toegankelijker en nog sneller maakt. De klantenservice staat 24/7 tot uw beschikking om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Je kunt ook lid worden van de community van de winkel en de outfits die je maakt met andere klanten delen en je op zijn beurt inspireren. Je kunt ook bonussen ontvangen voor actieve deelname aan de community.

Nuttige informatie over FashionMia

De winkel heeft vrijwel non-stop aanzienlijke kortingen, die op kunnen lopen tot 70% voor een breed scala aan producten of voor hele kledingcategorieën. De levering van uw producten kan op 2 manieren plaatsvinden, met een geschatte tijd van 7-15 werkdagen, respectievelijk 3-6, beide gratis voor de minimale waarde van $ 79. Ook kan de terugkeer van niet-conforme producten worden gemaakt binnen 30 dagen na ontvangst. Het is bekend dat u voor de eerste bestelling een FashionMia-kortingsboncode van 10% ontvangt. Tegelijkertijd ontvangen studenten 15% extra korting op elke bestelling.

Betaling voor uw producten kan worden gedaan via PayPal, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Diners Club, Giro Pay of bankoverschrijving.

Info over het gebruik van een FashionMia couponcode

Om een ​​FashionMia-kortingscode te gebruiken, hoeft u alleen maar de gewenste producten aan het winkelwagentje toe te voegen, waarna u linksonder op de pagina een speciale sectie over promotiecodes ziet, die u kunt kopiëren en toevoegen in dat gebied .

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
30 januari 2023

Andere vergelijkbare winkels