YOINS Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponOntvang nu 20% korting op YOINS. Geldig voor bestellingen van meer dan $65 waarde15 juli
CouponOntvang nu € 6 korting met deze couponcode voor YOINS.com04 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Yoins Recensie

De winkel biedt alle producten die elke vrouw, ongeacht de leeftijd, in het warme seizoen nodig heeft. Van tops van materialen van de meest kwalitatieve en fijne, tot rokken, jurken en badpakken in verschillende modellen, kleuren en zelfs maten. Veel klanten geven de voorkeur aan deze online winkel om te winkelen op zee vakanties en exotische bestemmingen. Hoewel de stijl van de producten enigszins casual kan worden omschreven, kun je hier elegante outfits vinden, die je kunt verrijken met accessoires en een benijdenswaardige look kunt creëren voor elk speciaal evenement dat je bijwoont. Een andere aangename verrassing die deze winkel zijn klanten biedt, is de productcategorie "grote maten", die nieuwe mogelijkheden biedt om buitengewone producten te kopen voor een breed publiek. De prijzen, die al ver onder de gebruikelijke marktprijzen liggen, kunnen nog verder worden verlaagd, zowel door een couponcode te gebruiken als door deze te combineren met andere promoties die op de site beschikbaar zijn.

Nuttige informatie over Yoins

U kunt een van de 2 leveringsmethoden op de site kiezen om de producten te ontvangen: Standaard (7-16 werkdagen) of Express, in 3-8 dagen. Beide leveringsmethoden zijn gratis, als het minimumbedrag van $ 50 is bereikt, anders moet u een extra bezorgkosten van respectievelijk $ 5,99 en $ 6,99 betalen. Het retourbeleid van de winkel is 30 dagen, beginnend met de datum waarop u het product hebt ontvangen. Betaling kan online worden gedaan, met verschillende opties voor bepaalde landen die contante betaling toestaan. Maar over het algemeen hebt u een bankpas of creditcard nodig die is uitgegeven door Visa, Maestro, MasterCard of American Express. U kunt ook betalen met Paypal, Discover of Aura.

Info over het gebruik van een Yoins kortingsboncode

Elke couponcode kan worden gekopieerd en ingevoerd in een speciaal gedeelte van de site. Dit is te vinden op de uitcheckpagina en na validatie wordt de kortingswaarde automatisch toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels