ASOS Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon15% ASOS kortingscode voor nieuwe klanten30 december

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

ASOS Recensie

De winkel is de belangrijkste bron voor het jonge publiek om tegen redelijke prijzen producten van luxe merken te kunnen kopen. Asos heeft een jonge doelgroep, die heeft nagedacht over constante aanbiedingen en promoties. Een goed voorbeeld hiervan is de studentenkorting, die je een extra korting van 10% kan opleveren. Een aangename verrassing in de winkel is de aanwezigheid van verschillende categorieën dan de mode-categorieën. Deze omvatten producten voor lichaams- en gezichtsverzorging en schoonheid, evenals de afdeling interieurdecoratie.

Nuttige informatie over ASOS

In de winkel vind je originele producten Adidas, Abercrombie and Fitch, Boss, Calvin Klein, DKNY, Estee Lauder, Fila, Fossil, Guess, HUGO, Kappa, Lacoste, Police en nog veel meer. U hebt de garantie dat u originele producten koopt via de officiële partnerships met deze modehuizen. De levering van uw producten vindt plaats tussen 3-7 werkdagen, afhankelijk van de gekozen leveringsmethode. Voor retourzendingen moet u weten dat ze gratis zijn en binnen 14 werkdagen kunnen worden gemaakt via de Local Post-service.

Geaccepteerde betaalmethoden zijn alleen online, zonder de mogelijkheid om contant of contant te betalen. U kunt betalen met bankpassen of creditcards van Visa, MasterCard, Maestro, Delta, American Express, evenals PayPal, Google Pay of Apple Pay.

Info over het gebruik van een ASOS couponcode

Elke Asos-couponcode kan worden gekopieerd en ingevoerd in een speciale ruimte die is bedoeld voor het aankoopproces. In de meeste gevallen verschijnt dit extra dialoogvenster wanneer u de betaalmethode kiest, met de vraag of u een dergelijke kortingsbon heeft. Wat andere specifieke aanbiedingen van Asos betreft, deze zijn te vinden in het klantenaccount.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
14 juni 2021

Andere vergelijkbare winkels