Luvyle Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon$20 korting coupon voor Luvyle bestellingen van meer dan $19902 januari
Coupon10% LUVYLE coupon-korting bij bestelling van meer dan $8907 januari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Luvyle Recensie

De winkel dringt zich op bij de klanten door middel van de kwaliteitsproducten, aantrekkelijk gepresenteerd op de foto's op de site, maar ook omdat het een winkelcentrum met modieuze producten voor vrouwen vertegenwoordigt, dat altijd en overal binnen handbereik is, slechts een paar klikken verwijderd. afstand. De meest populaire categorieën in deze winkel zijn die voor tops, jurken, rokken en broeken, evenals ondergoed en badmode. Ook vindt u hier een breed scala aan schoeiselproducten, zowel casual als elegante modellen. Een probleem dat u kunt tegenkomen is de grootte. Meestal zijn ze heel anders en komen ze niet overeen met de traditionele maten die u kent. U kunt de te wijzigen producten echter gratis verzenden.

Nuttige informatie over Luvyle

De levering van de producten kan worden gedaan door 2 snelle koeriersmethoden: Super Savings, met een geschatte levertijd tussen 7-15 werkdagen en versnelde verzending, tussen 3-8 werkdagen. Tegelijkertijd kunnen de producten binnen 15 dagen na ontvangst van het pakket, ongeacht de reden, worden teruggestuurd. De winkel garandeert veiligheid in de aankoopervaring, evenals in de aankoopervaring, door veilige online betaalmethoden. U kunt op dit moment exclusief online betalen, zonder de mogelijkheid om contant te betalen, bij aankomst van het pakket.
Geaccepteerde betaalmethoden zijn per creditcard of bankpas, uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro, Discover, American Express, PayPal, Mercaod, Oxxo, Santander en Citibanamex.

Info over het gebruik van een Luvyle couponcode

Om een ​​Luvyle-couponcode te gebruiken, hoeft u alleen de promotiecode te kopiëren en aan de bestelpagina toe te voegen. U vindt hier een specail-vak voor de couponcode en als deze geldig is, wordt de kortingswaarde automatisch berekend en toegepast en wordt de definitieve prijs van uw bestelling meegedeeld.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels