Paxful Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Promotiepaxful.com promo: gratis digitale portemonnee aanmelden05 oktober
Promotiepaxful.com USD20 korting21 oktober
Promotiepaxful.com 60% kortingscode03 november

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat is PAXFUL

PAXFUL, gevestigd in New York, werd in 2015 opgericht als EasyBitz door Ray Youssef, een immigrant uit Egypte die opgroeide in het hart van de stad die nooit slaapt en 's werelds toonaangevende Amerikaanse peer-to-peer is die meer dan 10 miljoen mensen met elkaar verbindt. mensen met de cryptomarkt. Deze unieke marktplaats biedt toegang tot technologie aangedreven door mensen, met gratis ommuurde cryptovaluta en een ongelooflijk beveiligingsbeleid. Kortom, met PAXFUL zal elke gebruiker handelen en geld verdienen met echte mensen, en dat is eigenlijk hoe bitcoin is bedacht. Met wereldwijde kantoren in Hong Kong, Estland en de Filippijnen biedt PAXFUL toegang tot meer dan 350 betaalmethoden, een 24/7 klantenondersteuningsteam en een veilige handelsgemeenschap.

Hoe open je een account op PAXFUL

Ga naar de officiële website en klik op de knop Registreren die u in de rechterbovenhoek van de startpagina kunt vinden. Er verschijnt een nieuwe pagina waar je kunt kiezen of je je eigen PAXFUL-account wilt maken met je telefoonnummer of e-mailadres. Maak een sterk wachtwoord aan en ga verder met de volgende stappen om je te registreren op het platform. U moet een verificatieproces doorlopen via uw e-mailadres of telefoonnummer. Houd er rekening mee dat u de Servicevoorwaarden en de Privacyverklaring moet accepteren om uw account aan te maken. Ook wordt uw gebruikersnaam automatisch aan u gegeven, maar u kunt deze later wijzigen. Wat nog belangrijker is, is dat zodra u zich aanmeldt, u direct een gratis portemonnee krijgt om uw cryptocurrencies op te slaan die u verdient tijdens het handelen op PAXFUL.

Hoe u geld kunt storten op uw PAXFUL-account?

Je hebt al ontdekt dat wanneer je je aanmeldt voor een PAXFUL-account, je een gratis Bitcoin-portemonnee krijgt. U ontvangt ook een Bitcoin-portemonneeadres dat nooit zal verlopen. Als je je PAXFUL account wilt opwaarderen, moet je inloggen op je eigen account. Druk op de knop Portemonnee en klik vervolgens op Ontvangen onder uw Bitcoin-portemonnee. Nu kunt u de kopieer- en plakfunctie gebruiken om uw Bitcoin-adres over te dragen of u kunt de QR-code gebruiken. Klik op de knop Bevestigen en wacht tot je geld binnen is. Controleer de status van uw transactie en begin met handelen wanneer u er klaar voor bent.

Hoe u geld kunt opnemen van uw PAXFUL-account

Als je geld wilt opnemen van je PAXFUL-account, moet je inloggen op je eigen account en op de Wallet-knop klikken die je bovenaan de pagina kunt vinden. U kunt geld opnemen in zowel de interne als externe cryptocurrency-portemonnee. Wanneer de portemonnee-pagina verschijnt, moet u op de knop Verzenden klikken, waar u het geldbedrag dat u wilt opnemen, het adres van de ontvanger of de gebruikersnaam moet invoeren. Klik op Doorgaan en controleer nogmaals de informatie die u hebt ingevoerd en voer uw authenticatie- of verificatiecode in. Als u zeker weet dat u de transactie uitvoert, klikt u op de knop Bitcoin nu verzenden. U kunt de status van uw transactie eenvoudig controleren door naar het vereiste tabblad Transacties te gaan.

Hoe lang duurt het om een ​​account te openen op PAXFUL

Als je onze eenvoudige stappen volgt, kun je in minder dan 5 minuten je eigen PAXFUL-account openen. Maar als u uw handelservaring wilt vergroten, moet u een verificatieproces doorlopen dat tussen de 1 en 7 dagen duurt.

Promotieaanbiedingen beschikbaar op PAXFUL

Wilt u toegang hebben tot verschillende voordelen en aanbiedingen? Het beste is dat je je aanmeldt voor verschillende programma's die zijn ontworpen als dank aan je reis op PAXFUL. We hebben het Paxful Rewards-programma waarmee u een reeks exclusieve bonussen krijgt, afhankelijk van uw handelsniveau. U krijgt lage tarieven, een toegewijde accountmanager, prioriteitsondersteuning, aanbevolen aanbiedingen, geen aanbetaling vereist en nog veel meer. Bovendien ben je de eerste die nieuwe functies uitprobeert. Verspreid het woord en breng meer mensen naar PAXFUL. Word lid van het officiële partnerprogramma om tot 50% aanbetalingscommissie te krijgen wanneer mensen die u uitnodigt, maar Bitcoin op PAXFUL samen met nog eens 10% aanbetalingscommissie wanneer mensen die door uw vrienden zijn uitgenodigd Bitcoin kopen. We raden u ook aan om de categorie Gift Card Hub te bekijken in de hoofdmenubalk op de hoofdpagina op de officiële website om cadeaubonnen uit verschillende velden te ontgrendelen, waaronder gaming, online en winkelen in de detailhandel, eten en restaurants, films en entertainment of reizen , taxi's en bestemmingen enzovoort.

PAXFUL klantenservice

Als u geen bevredigend antwoord kunt vinden op de pagina paxful.zendesk.com, neem dan contact op met de

geweldig klantenserviceteam via livechat, waar een virtuele assistent genaamd PaxBot u onmiddellijke hulp zal bieden. Je kunt ook een e-mail sturen naar help@paxful.zendesk.com of je kunt een ticket indienen via het online contactformulier.

De voordelen van PAXFUL

Een van de grootste voordelen die PAXFUL biedt, is dat het het bedrijf is dat zijn klanten de volledige controle over hun geld geeft. Het biedt vele andere voordelen, waaronder een toegewijd 24/7 klantenondersteuningsteam, peer-to-peer trading, lage kosten, portfolioflexibiliteit en toegang tot een wereldwijd gebruikersbestand. Bovendien heb je met PAXFUL toegang tot meer dan 350 betaalmethoden en snelle transacties.

Hoe sluit je je PAXFUL-account?

In tegenstelling tot veel andere vergelijkbare platforms, biedt PAXFUL je de mogelijkheid om zelf je eigen account te sluiten. U moet uw account invoeren, naar uw gebruikersnaam gaan rechtsboven op de pagina en in het hoofdmenu op de knop Instellingen drukken. Klik op Beveiliging om de beveiligingsinstellingen te openen. Hier moet u op de knop Account sluiten klikken. Houd er rekening mee dat als u uw account sluit, alle informatie met betrekking tot uw account wordt verwijderd, inclusief de transactiegeschiedenis, en dat u geen toegang meer hebt tot uw account. Er verschijnt nu een dialoogvenster waarin u een van de vooraf gedefinieerde redenen moet selecteren om uw account te sluiten of u kunt gewoon Anders kiezen om uw eigen reden te schrijven. Klik op Verzoek indienen en verifieer uw e-mail. Je zou een bevestigingsmail moeten ontvangen van PAXFUL. Open het en klik op de knop Account sluiten. Zodra uw verzoek de moderators bereikt, ontvangt u een bevestigingsmail om uw account te sluiten.

PAXFUL couponcode

In onze database vindt u alleen actuele en bijgewerkte couponcodes voor PAXFUL. Als u wilt profiteren van de voordelen van coupons, moet u de meest geschikte voor u en uw behoeften selecteren. Wanneer u de juiste couponcode kiest, moet u op de knop Zie aanbieding drukken, waar u een korte beschrijving vindt van de stappen die u moet volgen om van de aanbieding te profiteren.

PAXFUL op sociale media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuws over de cryptocurrency markt op PAXFUL? Wil je andere cryptoliefhebbers ontmoeten? Dan moet je lid worden van de PAXFUL-community op sociale media. Volg zijn activiteiten op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en Reddit om toegang te krijgen tot tutorials, interviews en verklarende video's die je zullen begeleiden als je een beginner bent in de sector. We raden je ook aan om de officiële blog te lezen waar je toegang hebt tot PAXFUL basics, tips en trucs, nieuws en verhalen van andere gebruikers.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

De grootste korting aangeboden door PAXFUL verwijzingscouponcode

De grootste korting die de PAXFUL-verwijzingscouponcode biedt, is de 60% aanbetaling, zo verdeeld: 50% voor alle uitgenodigde mensen die Bitcoin op het platform kopen en 10% voor alle mensen die door hun vrienden zijn uitgenodigd en die Bitcoin op paxful kopen. com.

PAXFUL coupon voor nieuwe klanten

Als nieuwe gebruiker op PAXFUL krijg je geen klassieke kortingsbon. In plaats daarvan krijgt u automatisch uw eigen Bitcoin-portemonnee gratis, wat gepaard gaat met vele voordelen.

Diensten vergelijkbaar met PAXFUL

Als je niet helemaal tevreden bent met wat PAXFUL te bieden heeft, dan raden we je aan om andere soortgelijke diensten te proberen. Probeer Coinbase.com, Maiar.com, OKX.com, Bitpanda.com, crypterium.com, Luno.com of Phemex.com eens.

PAXFUL Black Friday-deals

Tijdens het Black Friday-verkoopevenement verwelkomt PAXFUL je met verschillende aanbiedingen waarmee je je geld terug kunt krijgen of geweldige kortingen kunt krijgen. In de afgelopen jaren heeft PAXFUL de Black Friday-weggeefactie georganiseerd die u de mogelijkheid heeft gegeven om 100% van uw handel terug te krijgen. Soms bood hij op sommige producten minstens 20% korting aan. Houd PAXFUL tijdens het Black Friday-evenement in de gaten om te zien hoe u kunt sparen voor uw kleine cryptocurrency-bedrijf.

PAXFUL 11.11 Aanbiedingen

Op 11 november van elk jaar nemen steeds meer bedrijven deel aan het Singles Day-verkoopevenement, ook wel bekend als de Double 11. Noteer de datum en ga die dag naar PAXFUL om te genieten van hun promotie-aanbiedingen.

PAXFUL Cyber ​​Maandag Deals

Als je Black Friday en de Double 11-verkoop hebt gemist, heb je nog een kans om ongelooflijke voordelen te krijgen. Kom terug naar PAXFUL op Cyber ​​Monday om minimaal 10% korting te krijgen op veel diensten en om aan het wiel te draaien en nog meer te winnen met de Cyber ​​Monday giveaway.

PAXFUL Kerstdeals

Wat zou voor jou het perfecte kerstcadeau zijn? Verlicht je crypto-account en ontvang kortingen op PAXFUL tijdens de mooiste tijd van het jaar. Stuur crypto naar uw dierbaren zonder extra kosten en kortingen.

PAXFUL mobiele app

Blijf verbonden. Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt in de cryptocurrency-industrie. Download nu de officiële PAXFUL mobiele app van Google Play en App Store en begin onderweg met handelen met de ultieme tool. U kunt cryptocurrencies kopen en geld omzetten met meer dan 350 betaalmethoden, rechtstreeks vanuit uw favoriete gadget dat altijd verbonden is.

Gaan. U heeft volledige controle over uw account op PAXFUL en u kunt uw transacties in realtime volgen. Daarnaast ontvang je notificaties over hoe de cryptocurrency markt ervoor staat.

De meest populaire cryptocurrencies die worden verhandeld op PAXFUL

De meest populaire cryptocurrencies die op PAXFUL worden verhandeld, zijn Bitcoin, Tether en Ethereum.

 

 

Waar kunt u uw paxful-verwijzingscode schrijven?

Wanneer je je eigen account aanmaakt op paxful, op de registratiepagina, net onder de velden waar je je e-mailadres en wachtwoord moet invullen, vind je de volgende tekst Ik heb een verwijzingscode. Als u erop klikt, verschijnt er een vak waarin u uw code moet invoeren om van de voordelen te profiteren.

Kan ik geld overmaken naar paxful vanaf een Mastercard/Visa-kaart?

Als je geld wilt overboeken naar je paxful-account vanaf je Mastercard of Visa-kaart, moet je je bankrekening koppelen aan paxful.com. Ga naar de pagina met accountinstellingen, klik op de knop Betalingsgegevens in het linkermenu, kies uw accounttype, land en valuta en klik op de knop Volgende. Voeg uw bankgegevens toe, waaronder de naam van de rekeninghouder, de routing en het rekeningnummer. Als u gebruik wilt maken van de internationale overschrijving, moet u meer gegevens toevoegen zoals het land van verblijf, de staat of regio, de stad, de postcode en het adres. Als je hebt besloten, kun je op de knop Account toevoegen drukken. Nu kunt u eenvoudig geld overboeken naar uw paxful.com-account met uw creditcard of betaalpas door simpelweg op de knop Overboeken te tikken. Volg alle vereiste instructies om uw transactie te voltooien.

Kan ik geld overmaken naar paxful van PayPal?

Goed nieuws. U kunt PayPal gebruiken om geld over te maken naar uw paxful-account. Ga naar uw PayPal-account, ga naar het gedeelte over cryptocurrency en kies de valuta die u wilt overboeken. Tik op de overdrachtsknop en selecteer Ontvangen. Voer aanvullende stappen voor identiteitsverificatie uit en deel uw unieke adres met de afzender of gebruik kopiëren en plakken om het over te zetten naar de crypto-app die u gebruikt om de overdracht uit te voeren. Of gebruik gewoon de QR-code.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
22 juni 2024
paxful.com kortingscodes

Tips om geld te besparen op PAXFUL commissies

Wil je lagere commissies krijgen op je transacties met PAXFUL? Of misschien wilt u nul commissies hebben? Houd uw handel klein om commissies te vermijden en zet uw cryptocurrency alleen over tussen de interne portemonnee van Paxful en betaal geen kosten als u niet meer dan $ 1000 per maand overmaakt.

paxful.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels