TemplateMonster Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon10% KORTINGSCODE! Gebruik deze TEMPLATEMONSTER coupon vandaag07 november
CouponBespaar nu € 15 op een TEMPLATEMONSTER bestelling geplaatst en vandaag09 januari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

TemplateMonster Beoordeling

Deze online winkel legt zich op de webdesignmarkt op door unieke producten en diensten te vermarkten, eenvoudig te gebruiken en geschikt voor een breed scala aan platforms. Deze omvatten WordPress, Shopify, WooCommerce, PrestaShop en HTML, die zowel nuttige thema's als plug-ins bieden, evenals belangrijke grafische elementen die u kunnen helpen een sterke merkidentiteit voor uw bedrijf te creëren. Om de diversiteitszijde te benadrukken, kunt u hier onderwerpen vinden voor gebieden zoals kunst en cultuur, elektronica, bedrijven en diensten, mode en schoonheid, maatschappij, dieren, geschenken, auto's, computers, internet, gezondheidssystemen, thuis en gezin, design en fotografie, onderwijs, gastronomie en meer.

Nuttige informatie over TemplateMonster

Met betrekking tot de aankoop van digitale producten is het niet nodig om te transporteren (zelfs niet voor CD's), deze zijn onmiddellijk beschikbaar na de bevestiging van betaling per e-mail. Met betrekking tot het retourneren van de producten, hebt u 14 dagen na aankoop om dit te doen. Betaling kan alleen online worden gedaan, waarbij de meeste creditcards of betaalpassen worden geaccepteerd, evenals andere specifieke betaalmethoden voor bepaalde delen van de wereld, evenals via PayPal.

Info over het gebruik van een TemplateMonster couponcode

Met TemplateMonster kunt u elke couponcode, ongeacht de oorsprong, slechts één keer invoeren. De code die wordt gevormd door cijfers en / of letters moet worden gekopieerd en in een spatie op de voltooiingspagina van de bestelling worden ingevoerd voordat deze wordt geplaatst.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels