TemplateMonster Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponNeem 5% promotiecode bij TemplateMonster.com nieuwsbrief30 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat TemplateMonster verkoopt

TemplateMonster is in 2002 opgericht als een marktleidend platform voor het aanbieden van HTMIL-sjablonen, dat de beste updates biedt voor zijn producten die aanwezig zijn op Marcketplace.

TemplateMonster heeft een team dat elke dag werkt om haar klanten tevreden te houden door middel van de beschikbare producten die zijn bedoeld om de behoeften van eenvoudige en gemakkelijke manier zoals het geval is bij het creëren van inhoud, hetzij voor het bedrijfsleven of onafhankelijke bieden wat nodig is om uw eigen project met inbegrip van de creatie van website te creëren.

Onder de producten die je kunt krijgen in TemplateMonster zijn WordPress Thema's, WooCommerce Thema's, HTML5 Templates, Shopify Thema's, Zemez, MotoCMS, Weblio, MotoPress, MonstruoONE, Construtor Novi, onder anderen, bedoeld voor onderwerpen zoals zakelijke diensten, mode schoonheid, thuis en familie, design en fotografie, onroerend goed, auto's en motoren, medisch, buitensport, eten en restaurants, elektronica, onder anderen.

Hoe verzendt TemplateMonster bestellingen?

Bij TemplateMonster vindt de verzending van uw producten online plaats. Hiervoor moet u inloggen op uw account om uw sjablonen te downloaden en/of uw producten te kopen.

Welke kortingen biedt TemplateMonster?

Enkele van de kortingen die TemplateMonster momenteel aanbiedt:

30% korting voor bedrijven en diensten
40% korting op PrestaShop-thema's
7% korting op WordPress thema's
5% korting op geselecteerde artikelen

Betaalmethoden op TemplateMonster

De betalingsmethoden die worden geaccepteerd op TemplateMonster zijn Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB en PayPal.

Hoe lang duurt het voordat de bij TemplateMonster bestelde producten geleverd worden?

Bij TemplateMonster duurt het slechts enkele minuten voordat de producten worden geleverd terwijl de betaling is bevestigd.

Zijn er momenteel kortingsbonnen beschikbaar op TemplateMonster?

Onder de kortingsbonnen die beschikbaar zijn op TemplateMonster:

5% extra korting beschikbaar op alle sjablonen met de code templatemonsterddmarketplace5.

5% korting beschikbaar voor One abonnement met de code monsteronecreative5.

10% korting op HTML5 sjablonen met de code HTML5WEBSITE.

TemplateMonster Klantenservice

De klantenservice van TemplateMonster kan online chatten via het contactformulier of bellen naar +13473420463.

Voordelen van het gebruik van een TemplateMonster voucher

De voordelen die klanten krijgen wanneer ze de kortingsbonnen gebruiken die beschikbaar zijn op TemplateMonster zijn onder andere de besparingen die ze krijgen waardoor ze kunnen genieten van de aankoop van een ander product.

Hoe kan ik een product retourneren dat ik bij TemplateMonster heb besteld?

Bij TemplateMonster moet de klant contact opnemen met de klantenservice voor elk probleem dat zich voordoet tijdens de aankoop van het product, zoals een defect of een storing tijdens de installatie. Er is geen restitutie voor deze producten omdat het immateriële producten zijn, dus zodra het product is verzonden, is er geen restitutie of retournering van het product mogelijk.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers van TemplateMonster.

Nieuwe kopers van TemplateMonster kunnen de coupons gebruiken die beschikbaar zijn op het moment van aankoop.

TemplateMonster op sociale netwerken

Klanten van TemplateMonster kunnen alle beschikbare promoties, van kortingen en coupons tot aanbiedingen en productnieuws, vinden op sociale netwerken.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximale korting aangeboden door TemplateMonster voor haar kopers

Op TemplateMonster is een maximale korting beschikbaar van 40%.

TemplateMonster coupon voor nieuwsbriefabonnement

Bij TemplateMonster kunnen mensen die zich abonneren op de nieuwsbrief op de hoogte blijven van uw promoties en nieuwe producten door nieuwsbrieven te ontvangen die hen op de hoogte houden van beschikbare aanbiedingen en kortingen.

Soortgelijke winkels als TemplateMonster

Van de winkels die vergelijkbaar zijn met TemplateMonster kunnen klanten er enkele bezoeken zoals Themeisle.com, Modernthemes.net, Envato.com, en anderen die vergelijkbare producten aanbieden.

TemplateMonster Zwarte Vrijdag Coupons

Bij TemplateMonster Black Friday kortingen zijn beschikbaar tijdens deze verkoopvakantie kun je zeer goede kortingen krijgen, die kunnen oplopen tot 70% met extra kortingsbonnen tot 10% om het meeste uit al hun producten te halen.

TemplateMonster 11.11 Kortingsbonnen

De 11.11 kortingen bij TemplateMonster zijn te vinden in de maand november, een dag waarop je de beste promoties kunt vinden voor de aankoop van hun producten waarin je kunt combineren, evenals kortingen tot 60% en kortingsbonnen van 3%.

TemplateMonster Coupons voor Cyber Monday

De producten die TemplateMonster beschikbaar heeft, zijn verkrijgbaar tijdens de Cyber Monday-kortingen die plaatsvinden op de maandag na Black Friday, een dag waarop kortingen tot 77% beschikbaar zijn plus een extra coupon van 15% bij het afrekenen.

TemplateMonster Kerstmis Kortingen

Kerstkortingen op TemplateMonster zijn beschikbaar in de maand december en voor deze dagen kunt u voor alle producten kiezen uit de beste aanbiedingen op de markt, evenals kortingen vanaf 25% en hun extra coupons vanaf 3%.

TemplateMonster Mobiele toepassing voor IPhone en Android

TemplateMonster heeft geen mobiele applicatie beschikbaar.

Bekende merken verkocht op TemplateMonster

TemplateMonster verkoopt alleen eigen merkproducten van TemplateMonster.

 

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
TemplateMonster.com kortingscodes

Speciale promoties en kortingsbonnen op TemplateMonster

Met de speciale promoties en coupons die beschikbaar zijn op TemplateMonster kunnen klanten hun aankopen doen en besparen op het moment van betaling, waarbij ze optimaal profiteren van alle exclusives.

TemplateMonster.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels