Zappos Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Promotie10% korting voor Student, Docent & Militaire Leden16 november
PromotieZAPPOS Promotie: GRATIS LEVERING + GEEFT voor iedere bestelling07 juni

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Zappos Recensie

De winkel zit vol verrassingen en biedt producten uit de modecategorie, aangepast voor een breed scala aan klanten, met verschillende budgetten, zodat iedereen hier kan kopen. De winkel heeft speciale categorieën gewijd aan plus size vrouwen, evenals grote en lange mannen. Bovendien vind je in deze online winkel ook tassen, reisbagage, sieraden en accessoires, zonnebrillen en meer. Een ander element dat de winkelervaring aanzienlijk verbetert, is de verdeling van producten volgens bepaalde categorieën, zoals: atletisch, buiten, luxe, yoga, mode, hardlopen of western. Zo vindt u uw favoriete producten gemakkelijker, afhankelijk van de stijl die u zoekt en zelfs afhankelijk van het evenement dat u bijwoont, zelfs als het een normale dag in uw dagelijks leven is.

Nuttige informatie over Zappos

Er zijn twee leveringsmethoden: met een levertijd van 2 dagen, zijnde gratis en de levering voor de volgende dag na het plaatsen van de bestelling, waarvoor extra verzendkosten van $ 25 worden betaald. De winkel heeft een van de meest toegestane en langste retourvoorwaarden: je hebt 365 dagen de tijd om de producten te retourneren en de retourzending is gratis. Betaling kan uitsluitend worden gedaan met behulp van een bankpas of creditcard, uitgegeven door Visa, MasterCard, American Express of Discover.

Info over het gebruik van een Zappos couponcode

Een Zappos-kortingsboncode is slechts voor één gebruik geldig, voor elke bestelling. Zo kan de code bestaande uit cijfers en / of letters worden gekopieerd en ingevoerd op de pagina voor het voltooien van de bestelling. Als de code vervolgens geldig is en de vervaldatum niet overschrijdt, wordt deze bevestigd en wordt de kortingswaarde automatisch van de totale bestelling afgetrokken.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
14 juni 2021

Andere vergelijkbare winkels