Antonioli Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon10% korting met deze ANTONIOLI coupon op uw eerste bestelling!30 december
Coupon20% ANTONIOLI coupon: Bespaar nu 20% op FW19 VERKOOP Items02 februari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Antonioli.com Beoordeling

De winkel wordt door zijn klanten gewaardeerd als een echt winkelcentrum met luxe kleding- en schoeiselproducten voor mannen en vrouwen. Dit is de plek die u een efficiënte koopervaring biedt, door snelheid en kwaliteit. De winkel richt zich op producten voor speciale evenementen, met een elegante touch. Hier vindt u echter ook een breed scala aan casual producten, van jeans, t-shirts tot sneakers en zelfs rugzakken. Antonioli-producten worden internationaal gewaardeerd en nemen deel aan vele modepresentaties in de modehoofdsteden van de wereld. Bovendien wordt het aankoopproces gestroomlijnd via de mobiele applicatie, waarmee u overal en altijd producten kunt kopen. Om problemen te voorkomen, is er een technisch ondersteuningsteam dat beschikbaar is in het non-stop systeem om u te helpen bij het aankoopproces of om vragen te beantwoorden.

Nuttige informatie over Antonioli

De producten worden internationaal getransporteerd en moeten 20 euro transportkosten betalen. Bestellingen met een totale waarde van 500 euro, worden echter gratis verzonden. De levertijd wordt berekend op basis van het land van bestemming en duurt gemiddeld 5 dagen. Het retourbeleid van het bedrijf accepteert de terugkeer van de producten binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Betaling kan uitsluitend online worden gedaan, zonder de mogelijkheid om contant te betalen, in een terugbetalingssysteem. De winkel garandeert volledige beveiliging en veiligheid tijdens het geven. U kunt bankpas, creditcard Visa, MasterCard, American Express en M Maestro gebruiken. U kunt ook betalen via bankoverschrijving, Sofort Banking, PayPal en AliPay.

Info over het gebruik van een Antonioli couponcode

Een Antonioli-couponcode heeft een bepaalde geldigheidsduur die niet kan worden verlengd en die slechts één keer kan worden gebruikt. Dit kan worden ingevoerd in het gedeelte Accountprofiel of op de pagina voor het voltooien van de bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels