BlueJeans Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponPromotiecode voor BlueJeans.com: extra 15% korting 03 augustus

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat BLUEJEANS in Nederland verkoopt

BLUEJEANS is een platform gebaseerd op vergaderingen in de cloud die via eenvoudige en veilige stappen, voor grote interactieve evenementen, zoals werkvergaderingen, dit platform biedt kwaliteit audio, video in uw conferenties met behulp van de tools van de nieuwste trend, hiervoor kunt u u hoeft zich alleen maar te organiseren en overal ter wereld, vanaf een apparaat of een pc, kunt u beelden in HD ervaren, met een perfecte integratie in realtime op het moment van een vergadering, wat vertrouwen zal wekken dankzij de beveiliging. stelt u in staat gemoedsrust en verlossing te krijgen met zeer wereldwijde oplossingen, waardoor ze leiders in de branche zijn.

Onder de producten die BLUEJEANS verkoopt, zijn virtuele vergaderingen met premium videoconferenties, evenementen met live streaming, telezorg waarmee u virtuele zorg kunt krijgen, slimme werkruimten met verbonden kamers, evenals een gateway voor Microsoft-teams, Evenzo BLUEJEANS lokaliseert onder andere een netwerk van applicaties, een blog, een inhoudsbibliotheek, industriële oplossingen, downloads.

Hoe BLUEJEANS het softwareprogramma verzendt

In BLUEJEANS wordt de levering van uw producten gedaan door middel van abonnementen of codes die via een e-mail naar uw e-mail of rechtstreeks vanuit uw account worden verzonden, die u kunt downloaden op het moment dat u zich abonneert.

Welke kortingen biedt BLUEJEANS Nederland?

Op BLUEJEANS kunt u verschillende beschikbare kortingen vinden, afhankelijk van het product dat u wilt kopen, onder de beschikbare kortingen zijn tussen de 13%, 16% en tot 20% korting beschikbaar.

Betaalmethoden bij BLUEJEANS Nederland

Bij BLUEJEANS kunt u uw producten betalen met creditcards zoals Visa, MasterCard, American Expres, JCB of via de digitale portemonnee van PayPal, evenals via een aankooporder, maar ze zijn alleen beschikbaar voor klanten.
  

Hoe lang duurt de levering van producten die zijn besteld bij BLUEJEANS?

Zodra uw betaling is bevestigd, kunt u uw licentie gebruiken via e-mail en uw BLUEJEANS-account.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij BLUEJEANS Nederland

Voor BLUEJEANS Nederland zijn deze coupons en aanbiedingen momenteel beschikbaar:

Krijg 20% ​​korting op je eerste maand bij BLUEJEANS

Extra 20% korting op alles: promotiecode BLUEJEANS
Extra couponcode 15% korting bij BLUEJEANS

Extra 10% kortingscode op standaard BLUEJEANS

Krijg 17% korting op je jaarabonnement voor het BLUEJEANS videowebinar

BLUEJEANS Klantenservice Nederland

Om te communiceren met de klantenservice van BLUEJEANS kunt u dit doen door te bellen naar 8004039256, een andere manier is door een formulier in te vullen op uw pagina in de contactsessie of door een e-mail te sturen naar emeasales@BLUEJEANS

Voordelen van het gebruik van een BLUEJEANS coupon in Nederland

Het gebruik van coupons op BLUEJEANS heeft zijn voordelen, aangezien u het product dat u nodig hebt kunt kopen of aanpassen aan uw behoeften, voor minder dan u verwacht, aangezien BLUEJEANS uw vergaderingen gemakkelijker, sneller en productiever maakt.

Hoe kan ik een BLUEJEANS-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om het abonnement op BLUEJEANS op te zeggen, hoeft u alleen maar in te loggen op uw account, beheerder te kiezen en factuurbeheer te selecteren, wat aan de linkerkant wordt weergegeven, licentiegegevens te zoeken en uw abonnement op te zeggen.

Exclusieve BLUEJEANS coupon voor nieuwe kopers in Nederland

BLUEJEANS heeft momenteel geen kortingsbonnen, waardoor nieuwe klanten kunnen genieten van hun korting op hun abonnement.

BLUEJEANS Nederland in sociale netwerken

BLUEJEANS heeft zeer nuttige informatie op de sociale netwerkpagina's en de nieuwste promotiecodes worden regelmatig gepubliceerd.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door BLUEJEANS voor kopers in Nederland

Als maximale korting op BLUEJEANS krijg je 20% toegepast op jaarabonnementen.

Coupon van BLUEJEANS Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Door u te registreren op BLUEJEANS kunt u interessante informatie ontvangen over het nieuws van haar producten.

Gelijkaardige programma's als BLUEJEANS

Er zijn enkele pagina's die u kunt gebruiken waarop u vergelijkbare producten vindt, waarin u hun nieuwigheden kunt vergelijken, deze pagina's die Microsoft Teams, Google Meet, ZOOM.com
        

BLUEJEANS Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Blue Jeans softwareproducten hebben spectaculaire megakortingen voor Black Friday voor deze dag die kunnen oplopen tot 70% direct met kortingsbonnen vanaf 5%.

Coupon voor BLUEJEANS Nederland voor 11.11

Voor Blue Jeans zijn de kortingen voor 11.11 zeer exclusief omdat ze uitstekende promoties voor hun abonnementen kunnen combineren met hun kortingen vanaf 33%.

Actiebonnen van BLUEJEANS Nederland voor Cyber ​​​​Monday

Tijdens de Cyber ​​Monday sale-vakantie in Blue Jeans kunt u genieten van de belangrijkste vakantiekortingen aangezien voor deze dag exclusieve kortingen worden voorbereid op uw online aankopen die kunnen oplopen tot 85%.
 

BLUEJEANS Coupons Nederland voor Kerstmis

Je krijgt de Blue Jeans-kerstkortingen gedurende de maand december en voor deze datum kun je ook zeer goede aanbiedingen en kortingen krijgen met hun beschikbare kortingen om je aankopen tot 45% te doen.

BLUEJEANS mobiele applicatie voor iPhone en Android

BLUEJEANS stelt haar klanten in staat om de mobiele applicatie voor iPhone en Android te downloaden van waaruit u verbinding kunt maken en videoconferenties kunt houden, afbeeldingen en documenten kunt delen.

Bekende software te koop op de BLUEJEANS website

In BLUEJEANS vindt u geen merken omdat het overeenkomt met een programma op basis van vergaderingen of evenementen via videoconferentie.

 

 

Biedt BLUEJEANS gratis verzending?

Alle verzendingen zijn gratis, aangezien het pakketten zijn die u moet downloaden op het moment dat u zich abonneert.

Kan ik bij BLUEJEANS betalen met PayPal?

In BLUEJEANS kunt u uw betalingen doen via de digitale portemonnee van PayPal, evenals via een aankooporder, maar ze zijn alleen beschikbaar voor zakelijke klanten, ook via creditcards.

Waar moet ik de kortingsbon op BLUEJEANS schrijven?

BLUEJEANS heeft niet de mogelijkheid om kortingsbonnen te gebruiken.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
13 april 2024
BlueJeans kortingscodes

Promoties en speciale coupons bij BLUEJEANS Nederland

De beste kortingsbonnen en promotieaanbiedingen voor BLUEJEANS in de afgelopen periode worden in de onderstaande rijen weergegeven:
Krijg 20% ​​korting op je eerste maand bij BLUEJEANS
Extra 20% korting op alles: promotiecode BLUEJEANS
Extra couponcode 15% korting bij BLUEJEANS
Extra 10% kortingscode op standaard BLUEJEANS
Krijg 17% korting op je jaarabonnement voor het BLUEJEANS videowebinar

BlueJeans kortingscode

Andere vergelijkbare winkels