HBX Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon15% HBX promo code voor SALE-categorie09 januari
Coupon10% HBX promotionele code voor het eerste bestelling24 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

HBX Recensie

Als het gaat om een ​​online retailer, die zich internationaal bezighoudt met de marketing en levering van mode-producten, is kwaliteit geen probleem. Dit wordt ondersteund door de actieve partnerschappen die de HBX-winkel heeft met de grote modehuizen van de wereld, die het element van uniekheid vertegenwoordigen dat hen onderscheidt van de concurrentie. Wanneer de kwaliteit wordt gewaarborgd door de reputatie van de producten, zijn de rest van de items die ertoe doen die gerelateerd aan de kwaliteit van de diensten in de detailhandel. En hier wordt de winkel in de top van de voorkeuren geplaatst door de relatief korte levertijd, rekening houdend met de wereldwijde aanwezigheid op de markten over de hele wereld. Het klantenserviceteam bestaat uit jonge mensen, die snel en snel reageren op vragen en verzoeken om hulp om u de beste winkelervaring te bieden en zo snel mogelijk in het bezit te zijn van uw favoriete producten.

Nuttige informatie over HBX

De levering van uw producten gebeurt via gespecialiseerde koeriersbedrijven, zoals FedEx, DHL, SF Express en lokale koeriers. De gemiddelde levertijd is tussen 3 en 10 dagen, afhankelijk van de gekozen leveringsmethode en het land van bestemming. Een ander voordeel van deze online winkel is dat u niet-conforme producten binnen 30 dagen na aankoop gratis kunt retourneren via het retoursysteem.
Op dit moment zijn de enige betaalmethoden die de winkel accepteert, die online, zonder de mogelijkheid om contant te betalen via een terugbetalingssysteem. Zo kunt u Visa-, MasterCard-, American Express- en UnionPy-creditcards en PayPal-accounts gebruiken.

Info over het gebruik van een HBX couponcode

Elke HBX-couponcode bestaat uit een reeks letters en / of cijfers, die kunnen worden gekopieerd en ingebracht in een speciale sectie, die u zult vinden tijdens het voltooien van de bestelling. Op deze manier wordt de kortingswaarde die geldig is voor de couponcode automatisch toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels