yred">Holiday Inn Express Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponKortingscode voor HolidayInnExpress.com: 10% op de hele site05 oktober
CouponHolidayInnExpress.com 20% promotiecode29 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt HOLIDAYINNEXPRESS Nederland

HOLIDAYINNEXPRESS is een hotelketen die behoort tot de merken die behoren tot de Intercontinental Hotels Group, HOLIDAYINNEXPRESS ontstaat met het belang om honderden mensen te kunnen voorzien die een accommodatie nodig hebben die hen het comfort biedt om te kunnen zijn rust in hun kamers dankzij hun ruimtes die comfort en luxe op één plek bieden.

Op HOLIDAYINNEXPRESS kunnen uw klanten reserveringen maken om te genieten van hun beschikbare kamers, hetzij als gezin voor een welverdiende vakantie en een veilige en vredige rust of voor mensen die zakenreizen moeten maken waar ze een ruimte kunnen krijgen waar ze eenvoudig kunnen een dagtaak kunnen hebben.

Dat is de reden waarom HOLIDAYINNEXPRESS zijn hotels beschikbaar heeft in verschillende delen van de wereld, in elk continent waar de klant wil reizen en verblijven, zijn exclusieve kamers, maar ook om te genieten van zijn buitenruimtes, zijn zwembaden, zijn evenementenruimtes, restaurants, bars en zelfs hun fitnessruimtes.

Hoe maak ik een reservering op HOLIDAYINNEXPRESS?

In HOLIDAYINNEXPRESS wordt het ticket dat is uitgegeven voor de gemaakte reservering elektronisch afgeleverd, die via een e-mail met het bevestigingsnummer van uw reservering aankomt.

 Welke kortingen biedt HOLIDAYINNEXPRESS Nederland?

Als korting voor haar klanten biedt HOLIDAYINNEXPRESS haar klanten 30% korting op hun reserveringen.

Betaalmethoden bij HOLIDAYINNEXPRESS Nederland

Klanten van HOLIDAYINNEXPRESS hebben de mogelijkheid om hun reserveringen te betalen via de belangrijkste internationaal geaccepteerde creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club.

Hoe lang duurt het voordat de reservering op HOLIDAYINNEXPRESS arriveert?

In HOLIDAYINNEXPRESS stuurt het, zodra de betaling van de reserveringen is bevestigd, het ticket naar zijn klanten binnen een periode van maximaal een half uur via een e-mail naar hun e-mailadres.

 Coupons momenteel verkrijgbaar bij HOLIDAYINNEXPRESS Nederland

Tot 5.000 IHG-punten voor elke HOLIDAYINNEXPRESS-boeking
Kies gelokaliseerde tours en verdien tot 1.000 bonus IHG-punten
Tot 30% korting op het HOLIDAYINNEXPRESS-netwerk met een promotiecode
Gratis wifi bij elke hotelreservering van HOLIDAYINNEXPRESS
Tot 25% extra korting op uw vakantie wanneer u een hotel kiest HOLIDAYINNEXPRESS

HOLIDAYINNEXPRESS Klantenservice Nederland

HOLIDAYINNEXPRESS heeft een online chat beschikbaar zodat haar klanten kunnen communiceren met de klantenservice op of een nummer dat telefonisch bereikbaar is op 800914288.

Voordelen van het gebruik van een HOLIDAYINNEXPRESS coupon in Nederland

Een van de belangrijkste voordelen die HOLIDAYINNEXPRESS-klanten kunnen hebben bij het gebruik van hun kortingsbonnen, is dat ze de mogelijkheid hebben om geld te besparen bij het afrekenen, dat in de toekomst voor andere accommodaties kan worden gebruikt.

 Kan ik mijn reservering bij HOLIDAYINNEXPRESS annuleren of wijzigen?

Om ervoor te zorgen dat klanten van HOLIDAYINNEXPRESS hun reserveringen kunnen annuleren, moeten ze in de eerste plaats contact opnemen met de klantenservice, waar ze alle instructies zullen ontvangen, en er rekening mee houden dat er soms extra kosten in rekening worden gebracht. annulering.

 Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe HOLIDAYINNEXPRESS-klanten verdienen 5.000 beloningspunten wanneer ze zich aanmelden voor het IHG.COM-netwerk en lid worden.

 HOLIDAYINNEXPRESS Nederland in sociale netwerken

In de volgende sociale netwerken vindt u de laatste aanbiedingen en kortingscodes van HOLIDAYINNEXPRESS:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maximale korting aangeboden door HOLIDAYINNEXPRESS voor kopers in Nederland

Als maximale korting kunnen klanten van HOLIDAYINNEXPRESS genieten van de 30% die het heeft voor sommige van hun reserveringen.

 Coupon van HOLIDAYINNEXPRESS Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Voor geabonneerde klanten van HOLIDAYINNEXPRESS kunnen ze via hun e-mail nieuwsbrieven ontvangen over hun promoties, beschikbare aanbiedingen en, door lid te worden van de IHG-club, kunnen ze 5000 extra bonuspunten verdienen.

Online boekingsportals vergelijkbaar met HOLIDAYINNEXPRESS

Er zijn verschillende winkels vergelijkbaar met HOLIDAYINNEXPRESS die vergelijkbare diensten beschikbaar hebben, deze winkels kunnen worden bezocht om hun prijzen te controleren en te vergelijken, of hun aanbiedingen, naast hun ruimtes, sommige van deze winkels zijn onder andere Crowneplaza.com , Hilton .com, Marriott, Intercontinental.com.

HOLIDAYINNEXPRESS Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

In de maand november kunnen uw klanten op HOLIDAYINNEXPRESS, onder de beschikbare kortingen voor deze dag, geweldige kortingen krijgen, die kunnen oplopen tot bijna 68%, waardoor u op tijd kunt reserveren.

 Coupon voor HOLIDAYINNEXPRESS Nederland voor 11.11

Voor de dag van de singles biedt HOLIDAYINNEXPRESS verschillende promoties waardoor haar klanten kunnen genieten van het maken van reserveringen samen met de goede kortingen die beschikbaar zijn op de dag tot 55%.

HOLIDAYINNEXPRESS Nederland Cyber ​​​​Monday Promotiecoupons

Voor HOLIDAYINNEXPRESS behoort een van de belangrijkste verkoopvakanties toe aan Cyber ​​​​Monday en het is dat ze voor deze dag samen worden gevierd met verschillende kortingen, waaronder tot 72% beschikbaar, wat hun klanten helpt om de reis naar de rest te maken ruimtes.

 HOLIDAYINNEXPRESS Coupons Nederland voor Kerstmis

Gedurende de maand december heeft HOLIDAYINNEXPRESS aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor haar klanten die kunnen oplopen tot 30%.

 HOLIDAYINNEXPRESS mobiele applicatie voor iPhone en Android

Bij HOLIDAYINNEXPRESS hebben haar klanten de mogelijkheid om hun reserveringen te maken via de mobiele applicatie die beschikbaar is voor iPhone en Android.

 Wat zijn de populaire bestemmingen waar de hotels van HOLIDAYINNEXPRESS zich bevinden?

HOLIDAYINNEXPRESS Nashville Downtown Conference Center (Tennessee), HOLIDAYINNEXPRESS Waikiki (Hawaï), HOLIDAYINNEXPRESS San Diego Downtown (Californië), HOLIDAYINNEXPRESS & Suites Grand Canyon (Arizona), HOLIDAYINNEXPRESS Denver Downtown (Colorado), HOLIDAYINNEXPRESS San Antonio North RiverHOLIDAYINNEXPRESS Denver Downtown (Colorado), HOLIDAYINNEXPRESS San Antonio North RiverHO & Suites Dichtstbijzijnde Universal Orlando (Florida), HOLIDAYINNEXPRESS Boston (Massachusetts), HOLIDAYINNEXPRESS Springfield Downtown (Massachusetts), HOLIDAYINNEXPRESS & Suites Indianapolis Downtown – Convention Center Area (Indiana), HOLIDAYINNEXPRESS Las Vegas – South (Nevada), HOLIDAYINNEXPRESS Charleston Downtown – Medical Area (South Carolina), HOLIDAYINNEXPRESS Salt Lake City Downtown (Utah), HOLIDAYINNEXPRESS Hilton Head Island (South Carolina) en HOLIDAYINNEXPRESS Nashville Airport (Tennessee) behoren tot de meest populaire HOLIDAYINNEXPRESS ter wereld met internationale faam.

 

 

Biedt HOLIDAYINNEXPRESS gratis reserveringen aan?

Bij HOLIDAYINNEXPRESS wordt uw ticket gratis verzonden omdat het online wordt gedaan.

Kan ik bij HOLIDAYINNEXPRESS betalen met PayPal?

Helaas kunt u in HOLIDAYINNEXPRESS niet betalen via PayPal, omdat dit niet wordt geaccepteerd.

Waar moet ik de kortingsbon op HOLIDAYINNEXPRESS schrijven?

Helaas heeft HOLIDAYINNEXPRESS geen box beschikbaar om een ​​kortingsbon te schrijven.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
22 juni 2024
HolidayInnExpress.com kortingscodes

 Promoties en speciale coupons bij HOLIDAYINNEXPRESS Nederland

Elke dag heeft HOLIDAYINNEXPRESS aanbiedingen en kortingscodes voor haar klanten. In de volgende regels presenteren we de meest recente.

Tot 5.000 IHG-punten voor elke HOLIDAYINNEXPRESS-boeking
Kies gelokaliseerde tours en verdien tot 1.000 extra IHG-punten
Tot 30% korting op het HOLIDAYINNEXPRESS-netwerk met een promotiecode
Gratis wifi bij elke hotelreservering van HOLIDAYINNEXPRESS
Tot 25% extra korting op uw vakantie wanneer u een hotel kiest HOLIDAYINNEXPRESS

HolidayInnExpress.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels