LiveChat Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt LIVECHAT Nederland

LIVECHAT werd geboren in 2002 met als doel de online communicatie te veranderen, wat vanaf het begin niet geweldig was omdat het budget van het moment moest worden gewijzigd en heroverwogen, maar overtuiging en zekerheid leidden ertoe dat we een belangrijk communicatiemiddel werden wat begon als eenvoudige communicatie helpt bedrijven tegenwoordig om effectieve online communicatie te onderhouden, met een persoonlijk tintje dat onze klanten tevreden maakt dankzij de functies die het biedt.

LIVECHAT heeft een uitstekend team van efficiënte professionals die met passie en zorg de software ontwikkelen, met de nodige tools en op een gebruiksvriendelijke manier, die helpt om de functies van uw dagelijkse, commerciële en professionele activiteiten te verbeteren, aangezien het is een solide platform waarmee u problemen direct kunt oplossen en uw kosten kunt verlagen.

LIVECHAT is een van de online communicatieproducten voor starters die geschikt zijn voor thuiskantoren, teams, bedrijven en ondernemingen.

Hoe LIVECHAT het softwareprogramma verzendt

Het product of de service die door LIVECHAT is gekocht, is gekocht via uw account dat is aangemaakt op het online platform LIVECHAT.

Welke kortingen biedt LIVECHAT Nederland?

LIVECHAT biedt momenteel 15% korting op haar product, dit is alleen geldig voor uw abonnement van 12 maanden.

Betaalmethoden in LIVECHAT Nederland

Op LIVECHAT kunt u uw abonnement betalen met de belangrijkste creditcards, namelijk Visa, MasterCard, Discover en American Exprés.
  

Hoe lang duurt het om producten te leveren die op LIVECHAT zijn besteld?

Op LIVECHAT kan de gekochte dienst en/of het gekochte product worden gebruikt zodra uw betaling is bevestigd.

Coupons momenteel beschikbaar op LIVECHAT Nederland

LIVECHAT toont momenteel een verscheidenheid aan kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het terug naar school seizoen.

LIVECHAT coupon 30 dagen gratis op proef
LIVECHAT-promotiecode 30% korting
10% LIVECHAT Coupon voor nieuwe klanten
15% promotiecode LIVECHAT voor jaarabonnement
Tot 50% korting op LIVECHAT tijdens actieperiodes

LIVECHAT Klantenservice Nederland

Om contact op te nemen met de klantenservice op LIVECHAT kun je dit doen via een online chat vanaf hun online pagina, een andere optie is om een ​​e-mail te sturen naar support@LIVECHAT

Voordelen van het gebruik van een LIVECHAT coupon in Nederland

Door een kortingsbon toe te passen op LIVECHAT, kunnen uw klanten een zeer lonend voordeel behalen, omdat het uw portemonnee kan besparen bij het betalen voor uw service.

Hoe kan ik een LIVECHAT-softwareprogramma retourneren of annuleren?

U kunt uw abonnement op LIVECHAT op het door de klant gewenste tijdstip opzeggen vanuit uw account op het tabblad facturering, door te klikken op u begint een gesprek met het ondersteuningsteam dat u zal helpen bij het opzeggingsproces.

Exclusieve LIVECHAT coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe LIVECHAT-klanten kunnen genieten van een kortingsbon van 10%.

 LIVECHAT Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken kunt u enkele geweldige aanbiedingen vinden voor de diensten die worden aangeboden door LIVECHAT. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door LIVECHAT voor kopers in Nederland

Als maximale korting heeft LIVECHAT momenteel slechts 15% beschikbaar.

 LIVECHAT Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door zich te abonneren op de LIVECHAT-nieuwsbrief, ontvangt de klant een geschenk van 10% korting die hij zal krijgen bij zijn eerste betaling.

Programma's vergelijkbaar met LIVECHAT

Op de markt vindt u verschillende pagina's die inhoud kunnen hebben die vergelijkbaar is met die van LIVECHAT, producten of diensten waarmee u hun prijzen of toegepaste kortingen kunt controleren en vergelijken. Sommige van deze pagina's die u kunt bezoeken zijn Freshdesk.com, LiveAgent .com, PureChat .com
        

 LIVECHAT Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor de Black Friday-korting heeft LIVECHAT 70% korting beschikbaar voor haar klanten, deze feestdag kan genoten worden op de vierde vrijdag van november.

 Coupon voor LIVECHAT Nederland voor 11.11

Op 11 november wordt de 11.11-uitverkoopvakantie gevierd en voor deze viering biedt LIVECHAT een korting van 50% die haar klanten niet mogen missen.

 LIVECHAT Nederland Cyber ​​​​Monday-promotiebonnen

Een van de belangrijkste dagen bij het leveren van kortingen is Cyber ​​​​Monday, want voor deze dag op LIVECHAT kun je een ongelooflijke korting van 75% vinden, deze dag wordt gehouden op de maandag na Black Friday.
 

LIVECHAT Nederland Coupons voor Kerstmis

Kerstmis wordt gevierd in de maand december en daarom kun je op sommige van deze dagen van de maand op LIVECHAT genieten van ongelooflijke kortingen die kunnen oplopen tussen 30% en 50%.

LIVECHAT mobiele applicatie voor iPhone en Android

LIVECHAT heeft voor het gemak van haar klanten de mobiele applicatie voor iPhone en Android beschikbaar.

Bekende software te koop op de LIVECHAT-website

LIVECHAT is de meest bekende chattoepassing die in een website kan worden geïntegreerd om met zijn bezoekers te communiceren.

 

 

Biedt LIVECHAT gratis verzending aan?

Bij LIVECHAT kunnen we concluderen dat de levering van uw product of dienst gratis is aangezien dit vanuit uw account op de online pagina gebeurt.

Waar moet ik de kortingsbon in LIVECHAT schrijven?

De kortingsbon in LIVECHAT kan worden toegepast zodra u het product heeft geselecteerd waarop u zich wilt abonneren, hiervoor moet u door de betalingspagina gaan, waar u een vak vindt met het te gebruiken couponnummer.

Kan ik op LIVECHAT betalen met PayPal?

In LIVECHAT wordt betaling via PayPal niet geaccepteerd.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024
LiveChat.com kortingscodes

 Speciale promoties en coupons op LIVECHAT Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste promotiecoupons van LIVECHAT, hier op deze pagina brengen we u de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een aantal:

LIVECHAT coupon 30 dagen gratis op proef
LIVECHAT-promotiecode 30% korting
10% LIVECHAT Coupon voor nieuwe klanten
15% promotiecode LIVECHAT voor jaarabonnement
Tot 50% korting op LIVECHAT tijdens actieperiodes

LiveChat.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels