PHOTOLEMUR Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotiePhotolemur 3 Familie-Licentie + Bonussen = 70% korting02 februari
Coupon20% PHOTOLEMUR voor uw hele order10 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

PHOTOLEMUR Beoordeling

Veruit het grootste voordeel dat dit digitale fotobewerkingsprogramma biedt, is dat het aanpassen van de belangrijkste elementen in de afbeeldingen en het corrigeren ervan kan worden gedaan door op een enkele knop te drukken. Dit komt door een zorgvuldige investering en verbetering van een technologie op basis van kunstmatige intelligentie, die zorgvuldig alle elementen berekent en analyseert waarop deze moet ingrijpen. Photolemur is beschikbaar voor gebruik op zowel desktop- als Mac-systemen. Bovendien hebt u de beschikbaarheid en vrijheid om de applicatie altijd en overal te gebruiken door de mobiele applicatie te downloaden, die u kunt vinden voor Android en iOS. Een ander voordeel is dat u kunt zien wat de toepassing kan doen voordat u het koopt. Photolemur biedt een gratis versie van het programma aan. De gratis versie is echter vrij beperkt, maar het is geschikt om een ​​idee te krijgen en u te overtuigen of de toepassing geschikt is voor u.

Nuttige informatie over PHOTOLEMUR

Gezien het digitale tijdperk dat we doormaken, vereist het installeren van programma's niet lang wachten op CD-levering. Fotolemur kan in slechts enkele minuten worden gedownload van de officiële website en nog sneller worden geïnstalleerd op een breed scala aan apparaten. De applicatie heeft een retourbeleid van 90 dagen vanaf het moment dat het digitale product is gekocht. Tijdens deze periode kunt u het geld terug vragen, zonder de reden hiervoor in te roepen. U kunt de bestelling betalen als u een bankpas of creditcard van Visa, MasterCard, American Express of Discover heeft, evenals via bankoverschrijving, Qiwi Wallet, Union Pay, Skrill Wallet of via uw PayPal-account.

Info over het gebruik van een PHOTOLEMUR couponcode

Fotolemur kortingscode kan worden toegevoegd en gevalideerd tijdens het aankoopproces, voordat de betaalmethode wordt geselecteerd. Hier vindt u een vakje dat u kunt aanvinken en waar u de code kunt invoeren, waarvan de kortingswaarde automatisch wordt toegepast op het totale bedrag van de bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels