SELFRIDGES Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieGratis levering op selfridges.com23 oktober
Coupon30% SELFRIDGES kortingsbon voor de categorie SCHOENEN06 maart
PromotieSELFRIDGES Gratis Internationale Verzendkosten voor alle artikelen06 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

SELFRIDGES Beoordeling

Naast mode-producten uit de luxe mode-categorie, die de kledingafdeling bestrijkt, biedt de winkel ook accessoires die je outfit voor elk evenement aanvullen, zoals tassen, hoeden, horloges en sieraden. Of het nu gaat om een ​​elegant diner, een speciale gebeurtenis of een gewone dag in uw dagelijks leven, u vindt alles wat u zoekt in deze online winkel, de producten worden efficiënt georganiseerd volgens verschillende criteria. De winkel heeft ook een eigen lijn verzorgings- en schoonheidsproducten, waaronder producten voor huid, huid, haar, maskers, crèmes en make-upproducten. Een andere afdeling is Home & Tech, die een breed scala aan decoraties en benodigdheden in het dagelijks leven biedt, die je in elke kamer van het huis zou moeten hebben. Om te bewijzen dat de winkel een echt winkelcentrum is voor het hele gezin, kun je er een afdeling eten en drinken vinden.

Nuttige informatie over SELFRIDGES

De winkel biedt één bezorgmethode, waarvoor u een wachttijd van 4 werkdagen nodig heeft en waarvoor u een extra bezorgkosten van 15 pond moet betalen. De geretourneerde producten kunnen binnen 28 dagen worden geretourneerd, beginnend met de datum van ontvangst. De betaling kan uitsluitend worden gedaan via online methoden, zonder de mogelijkheid van een contante betaling, via een terugbetalingssysteem. U kunt een bankpas of creditcard gebruiken die is uitgegeven door Visa, MasterCard en een AliPay- of PayPal-account.

Info over het gebruik van een SELFRIDGES couponcode

Onderaan de afrekenpagina vindt u een speciaal veld waar u een couponcode kunt invoeren. Later wordt het gevalideerd en wordt het kortingsbedrag toegepast op de gehele bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels