SSENSE Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Promotie50% uit op ssense.com05 juni
CouponLuxe fashion op ssense.com25 april
Coupon50% korting op je bestelling met kortingscode26 april
CouponOntvang nu 30% korting met deze SSENSE coupon code08 juni

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

SSENSE Recensie

Deze online winkel is een van de weinige manieren waarop u in het bezit kunt komen van luxe producten tegen zeer lage prijzen. Natuurlijk is dit mogelijk door een Ssense-couponcode te combineren met de aanbiedingen die op de site beschikbaar zijn en die u op elk gewenst moment kunt vinden. Een voordeel van deze winkel is dat het zowel kledingproducten, schoenen en accessoires van het eigen merk verkoopt, maar ook producten van wereldberoemde modehuizen. Onder hen zijn de meest bekende Balenciaga, Balmain, Alexander Wang, Alexander McQueen, Calvin Klein, Burberry, Adidas, Acne Studios, Comme des Cargons, Chlose, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Docle & Gabbana, Reebok, Nike, Stella McCartney, Valentino, Versace, Victoria Beckham en vele anderen.

Nuttige informatie over SSENSE

De online winkel biedt de levering van al zijn producten internationaal, via veilige en snelle transportmethoden. Het heeft een wachttijd van 3 tot 5 werkdagen, met de garantie dat dit tijdsinterval niet wordt gestort. De bezorgkosten vereisen de betaling van een extra belasting van 20 euro. Als uw bestelling echter de minimale drempel van 250 euro bereikt, ontvangt u gratis verzending. Het retourbeleid van de winkel accepteert de retour van de producten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
Geaccepteerde betaalmethoden worden uitsluitend online gemaakt, zonder de mogelijkheid om in een terugbetalingssysteem te betalen. Geaccepteerde creditcards of betaalpassen zijn die uitgegeven door Visa, MasterCard, American Express en PayPal, met de mogelijkheid om te betalen via PayPal-accounts.

Info over het gebruik van een SSENSE couponcode

U kunt een Ssense-couponcode rechtstreeks krijgen via het online winkelplatform, dat automatisch de promotiecodes toevoegt aan uw klantaccount. Vanaf hier hoeft u er alleen voor te zorgen dat ze de vervaldatum niet overschrijden. Wanneer u vervolgens een bestelling wilt plaatsen, kunt u bij het selecteren van de betaalmethode een of meer van de couponcodes kiezen die beschikbaar zijn in het account.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
14 juni 2021

Andere vergelijkbare winkels