StellarInfo Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon10% STELLARINFO Promo Code voor Alle Data Recovery Software22 januari
PromotieBespaar nu 50% voor Stellar_Data Herstel Premium08 januari
Coupon55% STELLARINFO kortingscode voor Stellar Outlook Toolkit09 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Stellarinfo Recensie

De applicatie maakt het niet alleen mogelijk om permanent verwijderde bestanden van een apparaat te herstellen, maar biedt ook conversies voor ontoegankelijke OST-bestanden, die ze transformeren in PST-componenten, die kunnen worden geïmporteerd in Outlook. Volledige SQL-databases kunnen worden gerepareerd om tabellen, indexen, etc. op te halen. Andere items die kunnen worden hersteld zijn e-mails, contacten, agendagegevens, afbeeldingen, videobestanden, audiobestanden. De applicatie is ook beschikbaar voor bestandsherstel op mobiele platforms, voor zowel iPhone als Android. De kwaliteit van de services die de applicatie biedt, is te herkennen aan de bedrijven die voor deze software hebben gekozen, waaronder: Google, Amazon, FedEx, Coca-Cola, Microsoft, Dell en nog veel meer.

Nuttige informatie over Stellarinfo

Zoals bij elk digitaal product, dat beschikbaar is via downloadmethoden en niet door het te installeren op een fysiek formaat, zoals een CD, hoeft u geen extra kosten te betalen, zoals verzendkosten. Nadat de betaling is gevalideerd, is het product beschikbaar voor onmiddellijke download, hetzij via de applicatiepagina of per e-mail. U kunt betalen via veilige en efficiënte online betaalmethoden, via Visa, MasterCard, Maestro, American Express, iDeal, GiroPay, JCB, Diners Club, Nordea, bankoverschrijving en PayPal-account. Profiteer van gespecialiseerde ondersteuning voor eventuele vragen in het 24/5 systeem. Je hebt ook een geld-terug-garantie binnen 30 dagen na aankoop.

Info over het gebruik van een Stellar Coupon Code

Stellarinfo heeft een extra veld in het aankoopproces, waar u de couponcode kunt invoeren, waarna deze wordt gevalideerd en de korting wordt afgetrokken van de uiteindelijke aankoopprijs.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels