Survio Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponSURVIO.com promo code: 10% korting op de hele site18 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat SURVIO verkoopt Nederland

SURVIO ontstond in 2012 in de maand april in de Tsjechische Republiek en heeft de functie en doelstelling om elk type onderzoek te vereenvoudigen.

SURVIO komt overeen met een gebruiksvriendelijke tool die zijn klanten een grote verscheidenheid aan vooraf bepaalde stijlen biedt tussen sjablonen en ontwerpen die snelle antwoorden hebben om te zien, naast het visualiseren van grafieken, grafieken, rapporten of bestanden met inhoud ertussen. professional, deze kunnen worden gebruikt zonder ze te hoeven downloaden of installeren en het werkt in alle bestaande browsers, bovendien hoef je geen ervaring te hebben om ze te kunnen gebruiken.

SURVIO verkoopt aan zijn klanten enquêtes voor onder meer de werkomgeving, voor markten, voor de organisatie van evenementen, scholen, persoonlijk, sociaal, onderwijs.

Hoe SURVIO het softwareprogramma verzendt

SURVIO doet de levering via een e-mail, die uw e-mail zal bereiken, hiervoor moet u een account aanmaken in SURVIO.

Welke kortingen biedt SURVIO Nederland?

SURVIO biedt zijn klanten verschillende kortingen die kunnen variëren afhankelijk van het plan dat u kiest, onder de kortingen zijn 37%, 38% of 53%.

 Betaalmethoden in SURVIO Nederland

Bij SURVIO kunt u de betaling van uw abonnementen doen via de belangrijkste creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, JCB, of, als u dat liever heeft, u kunt dit doen via de PayPal-rekening of ook via bankoverschrijving.
  

Hoe lang duurt de levering van de producten die zijn besteld bij SURVIO?

Zodra uw betaling is bevestigd, ontvangt u een e-mail met de informatie en de link om toegang te krijgen tot het product dat u hebt verkregen.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij SURVIO Nederland

Voor SURVIO Nederland zijn deze coupons en aanbiedingen momenteel beschikbaar:

SURVIO coupon 10% korting als u kiest voor het persoonlijke abonnement met het jaarabonnement
Extra 10% korting met het BUSINESS-abonnement, 2 jaar abonnement.
Krijg nu 10% korting met een coupon voor het ELITE-abonnement
Tot 58% korting op Business Plan
SURVIO Persoonlijk abonnement: tot 52% korting

SURVIO Nederland klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice kunt u dit doen door te bellen naar het nummer +525584216677 of door een e-mail te sturen naar support@SURVIO

Voordelen van het gebruik van een SURVIO coupon in Nederland

Het gebruik van coupons in SURVIO heeft zijn voordelen omdat het een grote diversiteit aan producten en een verscheidenheid aan sjablonen, ontwerpen en stijlen biedt die zich aanpassen aan uw behoeften, die u kunt kiezen om minder te betalen dan u denkt dankzij het gebruik van uw coupons.

Hoe kan ik een SURVIO-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om uw abonnement te annuleren, heeft u twee opties, een daarvan bevindt zich rechtstreeks in de link die in uw e-mail arriveert zodra uw abonnement is bevestigd, waar u een link voor het annuleren van het abonnement vindt, een andere optie is rechtstreeks vanuit uw SURVIO-account.

Exclusieve SURVIO coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Op dit moment heeft SURVIO geen kortingsbonnen, nieuwe klanten kunnen genieten van hun aanbiedingen en kortingen.

SURVIO Nederland in sociale netwerken

SURVIO heeft op de pagina's van sociale netwerken zeer nuttige informatie en regelmatig worden de nieuwste promotiecodes gepubliceerd.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door SURVIO voor kopers in Nederland

Als maximale korting kunt u 53% korting krijgen die alleen wordt toegepast om jaarabonnementen te verkrijgen.

 SURVIO Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door te registreren kunt u informatie ontvangen over uw nieuws met betrekking tot uw producten en diensten, evenals uw aanbiedingen.

Programma's vergelijkbaar met SURVIO

Er zijn enkele vergelijkbare pagina's die u kunt bezoeken waar u hun producten en diensten kunt vergelijken, evenals hun prijzen. Deze pagina's komen overeen met SurveyMonkey.com, Zoho.com, Typeform.com
        

SURVIO Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Black Friday is een van de belangrijkste evenementen voor SURVIO vanwege de vraag naar verkopen om deze reden voor dit jaar worden er prachtige kortingen op zijn producten geleverd die 77% beschikbaar kunnen zijn.

Coupon voor SURVIO Nederland voor 11.11

SURVIO biedt zijn klanten indrukwekkende kortingen die op singles-dag op zijn producten worden toegepast, die tussen 40% en 45% beschikbaar kunnen zijn, u kunt ook genieten van zeer goede promoties.

SURVIO Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

SURVIO geeft zijn klanten megakortingen op hun producten, waaronder kortingen van 70% tot 75%, daarnaast krijg je kortingsbonnen van 5% die je samen met je kortingen kunt toepassen.
 

SURVIO Coupons Nederland voor Kerstmis

SURVIO heeft kortingen beschikbaar voor de maand december, de zogenaamde kerstkortingen, die je met 30% kunt krijgen, SURVIO levert ook aanbiedingen en kortingen op deze data.

SURVIO mobiele applicatie voor iPhone en Android

Op dit moment heeft SURVIO geen download voor de mobiele applicatie in een van de operators.

Software waarvan bekend is dat deze te koop is op de website SURVIO

In SURVIO kunt u verschillende manieren krijgen om een ​​enquête te maken. De meest gevraagde zijn voor onderwijs, gezondheid, evenementen, persoonlijk of sociaal, onderzoek, tevredenheid.

 

 

Biedt SURVIO gratis verzending?

In SURVIO komen de zendingen overeen met gratis omdat ze per e-mail naar uw e-mail worden verzonden zodra uw betaling is bevestigd.

Kan ik in SURVIO betalen met PayPal?

In SURVIO is een van de betalingsmethoden die worden geaccepteerd de methode via de digitale portemonnee van PayPal, ook via creditcard en via bankoverschrijving.

Waar moet ik de kortingsbon in SURVIO schrijven?

In SURVIO, als je eenmaal het gewenste programma hebt gekozen, is de volgende stap om door te gaan met de betaling, op deze pagina vind je een vak waar je de code moet invullen die je wilt gebruiken, om later af te ronden met de betaling en de aankoop van het product.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
13 april 2024
Survio kortingscodes

Promoties en speciale coupons op SURVIO Nederland

De beste kortingsbonnen en promotieaanbiedingen voor SURVIO in de afgelopen periode worden in de onderstaande rijen weergegeven:

SURVIO coupon 10% korting als u kiest voor het persoonlijke abonnement met het jaarabonnement
Extra 10% korting met het BUSINESS-abonnement, 2 jaar abonnement.
Krijg nu 10% korting met een coupon voor het ELITE-abonnement
Tot 58% korting op Business Plan
SURVIO Persoonlijk abonnement: tot 52% korting

Survio kortingscode

Andere vergelijkbare winkels