UNICECoupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponOntvang nu € 4, - korting op alle UNICE.com koop04 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

UNICE Recensie

De winkel profiteert niet alleen van de meest aantrekkelijke producten op het gebied van pruiken en extensions, maar ze ondergaan ook een streng selectieproces om ervoor te zorgen dat ze het mooiste en gezondste haar gebruiken. Je kunt kiezen uit meer dan 30 pruiken, in verschillende uitvoeringen, kleuren, kapsels en lengtes. Vanaf hier kunt u ook de beste producten kopen voor hun verzorging en onderhoud. Als u bovendien geen idee hebt wat bij u past of wat u nodig heeft, biedt de winkel u een selectie van "looks" die u kunt benaderen. Ook in dit gedeelte kunt u klantbeoordelingen volgen, zowel om te beslissen over de meest geschikte keuze, als om de klantervaring en de kwaliteit van de producten te zien.

Nuttige informatie over UNICE

De winkel levert internationaal, via gespecialiseerde koeriersbedrijven, zoals DHL, UPS en TNT, met een gemiddelde levertijd van 5-7 werkdagen, via de gratis bezorgmethode. Afhankelijk van de bestelde producten, heb je een periode tussen 7 en 30 dagen, beginnend vanaf het moment dat je de producten hebt ontvangen om ze te retourneren. U hebt de mogelijkheid om uw geld terug te vragen of om de wijziging / vervanging van de producten aan te vragen. Betaling kan uitsluitend worden gedaan in het online systeem, via Visa, MasterCard, Discover, American Express en PayPal.

Info over het gebruik van een UNICE couponcode

Zowel op de website van de online winkel als in de mobiele applicatie kunt u een couponcode invoeren in de vorm van een code van cijfers en / of cijfers door deze te kopiëren en toe te voegen in een extra venster op de uitcheckpagina, voordat u bevestigt de bestelling. . Na bevestiging van de coupon, indien geldig, wordt de overeenkomstige korting automatisch toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
09 december 2022

Andere vergelijkbare winkels