WinZip Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponWinZip.com 20% promotiecode 20 september
CouponWinZip.com 50% promotiecode 24 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat WinZip te bieden heeft

WinZip is een platform dat deel uitmaakt van de Corel-familie, gevestigd in verschillende delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Canada, en biedt onder andere een verscheidenheid aan producten en opties die beschikbaar zijn voor elke behoefte van de klant, ook dit platform biedt zijn klanten kwaliteit en veiligheid in elk van zijn producten, naast het bieden van gratis downloads, de producten die WINZIP. COM heeft als fundamentele doelstelling om betere systeemprestaties te bieden, evenals de productiviteit te verhogen en bestanden te vereenvoudigen door middel van gecodeerde software, ze kunnen ook privégegevens bewaren en het apparaat veilig houden, die beschikbaar is voor platforms zoals iOS, Windows en Android, biedt ook verschillende alternatieven door middel van gidsen voor hem om eenvoudig de downloads uit te voeren, evenals bestanden veilig te comprimeren.
 
Onder de producten die WinZip te koop heeft zijn WinZip, WinZip Suite, WinZip voor Mac, WinZip Entreprise, WinZip System Utilities Suites, WinZip Ultimate PC Care, WinZip PDF Pro, WinZip voor iOS, WinZip voor Android, WinZip voor Windows 10, die functies bieden zoals onder andere converteren naar PDF, Video comprimeren en bestanden decomprimeren.

Hoe levert WinZip de software?

WinZip verzendt uw softwarebestellingen via een activeringscode die u per e-mail op uw e-mailadres ontvangt.

Welke kortingen biedt WinZip?

De kortingen die WinZip aanbiedt zijn:
 
15% korting op in aanmerking komende producten voor uw eerste jaar.
20% korting op WinZip Pro Suite.

WinZip Betalingsmethoden

WinZip biedt onder andere de volgende betaalmethoden aan: Visa, MasterCard, American Express, JCB en via PayPal.

 Hoe lang duurt het voordat de bij WinZip bestelde software wordt geleverd?

WinZip heeft een geschatte levertijd van maximaal 30 minuten, omdat de tijd die nodig is terwijl de betaling wordt geverifieerd.

 Kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op WinZip

De kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op WinZip zijn:
 
15% extra korting met de code 15EXTRA.
10% korting op elke aankoop met de code ASHANDCHELS10.

WinZip Klantenservice

De klantenservice van WinZip kan worden bereikt door te bellen naar 18604293542, via een contactformulier of door een e-mail te sturen naar sales@WinZip.

Voordelen van het gebruik van een WinZip kortingsbon

Het belangrijkste voordeel van een kortingsbon op WinZip is de besparing die klanten kunnen hebben op het moment van betaling.

Hoe kan ik een WinZip software deactiveren?

Om de software van WinZip te deactiveren moet de klant naar het programmavenster gaan, op de-installeren klikken en de instructies volgen. Een andere optie is om contact op te nemen met de klantenservice, waar u instructies voor het proces krijgt.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers van WinZip

Nieuwe klanten van WinZip krijgen het eerste jaar 15% korting.

WinZip op sociale netwerken

Op de sociale netwerken van WinZip kunnen klanten al het beschikbare nieuws over de producten vinden, evenals aanbiedingen en kortingen van het moment.
 
X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximale korting aangeboden door WinZip voor haar kopers

WinZip biedt maximaal 20% korting aan haar kopers.

 WinZip coupon voor nieuwsbriefabonnement

Klanten die zich abonneren op de nieuwsbrief van WinZip worden via de nieuwsbrieven van WinZip op de hoogte gehouden van de beschikbare coupons, aanbiedingen en kortingen.

Soortgelijke winkels als WinZip

Winkels vergelijkbaar met WinZip die je kunt bezoeken zijn onder andere 7-zip.org en Winrar.com, die vergelijkbare producten aanbieden.

WinZip Zwarte Vrijdag Coupons

WinZip biedt haar klanten voor de Black Friday verkoopvakantie goede aanbiedingen en promotiekortingen die tijdens deze dag kunnen worden verkregen tot 60%, naast de beschikbare verkoopcoupons van 5%.

 WinZip coupons voor 11.11

In de maand november zijn bij WinZip 11.11 kortingen beschikbaar, waar je speciale promoties op hun producten kunt vinden, evenals kortingen tot 45% en verkoopcoupons van een extra 5%.

WinZip Coupons voor Cyber Monday

Tijdens de Cyber Monday verkoopvakantie bij WinZip zijn de grootste kortingen die gedurende het jaar worden aangeboden beschikbaar, waar uw klanten kunnen besparen met speciale kortingen voor abonnementen tot 70%, plus een coupon bij het afrekenen van 15%.

WinZip Kerstmis Coupons

In de maand december heeft WinZip geweldige aanbiedingen voor hun klanten om zich in te schrijven, ze kunnen ook ongelooflijke kortingen vinden tot wel 50%, met coupons voor kortingen vanaf 3% op al hun producten.

WinZip Mobiele Toepassing voor IPhone en Android

Helaas heeft WinZip geen mobiele applicatie beschikbaar.

Bekende merken verkocht op WinZip

WinZip verkoopt geen bekende merken, maar alleen eigen merkproducten.

 

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
WinZip.com kortingscodes

Speciale promoties en coupons op WinZip

Met de speciale promoties en coupons die WinZip beschikbaar heeft, kunnen klanten besparen bij het kiezen van een abonnement.

WinZip.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels