FWRD Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon25% OFF: de beste FWRD Coupon voor vandaag!15 augustus
CouponFWRD promo code voor 10% korting op uw bestelling21 augustus

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

FWRD Recensie

Van Acne Studios, Alexander Wang, Balenciaga, Balmain, Burberry, Chloe, Comme des Garcons, Fendi tot Givenchy, Gucci, Saint Laurent, Stella McCartney en Valentino, bij Forward kunt u uw garderobe upgraden met luxe, hoogwaardige producten, maar toegankelijk voor elk budget, ongeacht de stijl die u verkiest voor speciale gelegenheden en evenementen of voor het dagelijks leven. Wat betreft de kwaliteit en originaliteit van de producten, is dit aspect geen reden tot bezorgdheid, omdat de winkel een erkende wederverkoper is als er samenwerkingsovereenkomsten met elk merk zijn gesloten. Als u problemen ondervindt of vragen heeft, is het klantenteam van de winkel 24/7 beschikbaar voor assistentie bij de aankoop en voor antwoorden.

Nuttige informatie over Forward

De winkel heeft slechts één leveringsmethode beschikbaar voor internationaal transport, maar er is geen behoefte aan meer, omdat de levering van uw producten gemiddeld binnen 3-6 werkdagen gebeurt, soms zelfs eerder. Alle bestellingen die op de site worden gedaan, worden gratis verzonden, ongeacht de waarde van de bestelling of het land van bestemming. Het retourneren van beschadigde of niet-dankbare producten kan binnen 60 dagen na ontvangst worden gedaan en de retourkosten zijn voor uw rekening. De betaling kan uitsluitend online worden gedaan, met een creditcard van Visa, MasterCard, American Express, Discover en JCB, en via het PayPal-account.

Info over het gebruik van een FWRD couponcode

Een Forward.com-couponcode kan tijdens het bestelproces in een speciaal vak worden ingevoerd. Als de code vervolgens geldig is, wordt de waarde ervan afgetrokken van de totale waarde van de bestelling en wordt deze automatisch toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels