REVOLVE Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieGratis verzending op revolve.com15 augustus
Promotie10% korting op uw eerste bestelling05 augustus
Coupon15% DRAAIEN coupon als u het gebruik van de mobiele applicatie11 december

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

REVOLVE Recensie

De winkel heeft producten van hoge kwaliteit, verzekerd door actieve samenwerking met wereldberoemde merken, behorend tot enkele van 's werelds grootste modehuizen. Bovendien vindt u hier producten van uw eigen merk Revolve, dat het beleid van het bedrijf volgt, om producten aan te bieden die de nieuwste en moderne trends volgen en te investeren in kwaliteitsproducten. Het gevarieerde assortiment en de snelle levering hebben van Revolve de nummer één keuze gemaakt voor online winkelen voor duizenden mensen in tientallen landen. Een ander belangrijk element dat klanten zwaar weegt, is de zorg en aandacht van de winkel bij het creëren van een snelle, efficiënte en aangename winkelervaring voor kopers. Het klantrelatie-team van de online winkel is dus op elk moment van de dag beschikbaar voor zijn klanten, zowel om u te begeleiden bij het proces van het kopen en selecteren van hoeveelheden, als als u problemen ondervindt met bestellingen, accountbeheer of productretour .

Nuttige informatie over REVOLVE

De online winkel is toegewijd aan volledige klanttevredenheid en werkt daarom samen met professionele koeriersbedrijven om een ​​snelle en veilige levering van uw producten te garanderen. U kunt dus profiteren van 2 leveringsmethoden, die respectievelijk 3-5 werkdagen kunnen duren en 10-14 werkdagen. Verzending is gratis voor bestellingen met een totale waarde van meer dan $ 100. Anders zijn transportkosten van 40 lei vereist. De producten die in de Revolve-winkel zijn gekocht, kunnen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Geaccepteerde betaalmethoden zijn uitsluitend per creditcard of bankpas, van Visa, MasterCard, American Express, JCB en Discover. Een andere betaalmethode is via het PayPal-account.

Info over het gebruik van een REVOLVE couponcode

Een Revolve kortingscode kan worden toegevoegd voor een hele bestelling, toegang tot de winkelwagen. Op deze pagina vindt u een venster speciaal gemaakt voor de kortingsbon, waar het, eenmaal ingevoerd, zal worden toegepast op uw bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels