NA-KD Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieNieuwe vermeldingen op na-kd.com26 januari
CouponExtra 20% korting coupon code op na-kd.com25 januari
CouponExtra 20% korting voor 48 uur24 januari
CouponLaatste kans om in te ontvang 25% korting21 januari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

NA-KD Recensie

De belangrijkste reden waarom je Na-kd tot de nummer één keuze op het gebied van kleding zou moeten maken, is dat ze een nauwe samenwerking hebben met luxemerken in de industrie. Aldus wordt de kwaliteit van de materialen, maar ook hun originaliteit gewaarborgd, zelfs als dit niet het geval lijkt, in het licht van prijzen die ver onder het marktniveau liggen. De winkel is zeer goed georganiseerd, zowel in de online versie, vanaf de desktop, als via de mobiele applicatie, waarmee u de gewenste producten altijd en overal kunt kopen, Meer, de winkel richt zich op de aandacht van de klant, wat de reden is de zoekopdracht in het siteframe wordt aangepast door de producten te filteren op evenement: feest, festival, vakantie of werkdag.

Nuttige informatie over NA-KD

U kunt profiteren van 2 leveringsmethoden, internationaal beschikbaar, als volgt: DHL Parcel & International, dat de pakket tracking en een gemiddelde levertijd heeft en DHL Express, dat ook de tracking van het pakket biedt, maar met een levertijd. slechts 1-2 werkdagen. Er zijn bezorgkosten, ter waarde van 9,95 euro, respectievelijk 19,95 euro, maar als u producten ter waarde van 50 euro koopt, profiteert u van gratis verzending. De winkel biedt zijn klanten een genereus retourbeleid en accepteert de producten die u niet bedanken binnen 90 dagen na ontvangst. De producten kunnen in grootte worden gewijzigd, met een ander model, of u kunt om het geld terug vragen. Net als de meeste online winkels, heeft Na-kd betaalmethoden die alleen in het online systeem worden gebruikt, wat de veiligheid van betalingsbeveiliging biedt. Hiervoor heeft u een bankpas of creditcard van Visa of MasterCard nodig. U kunt ook uw PayPal-account gebruiken voor betaling of een bankoverschrijving doen.

Info over het gebruik van een NA-KD promotiecode

Om een ​​NA-KD kortingscode te gebruiken, hoeft u alleen maar de gewenste producten aan uw winkelwagen toe te voegen. Later, wanneer u er toegang toe heeft, krijgt u een overzicht van de toegevoegde producten, het totale bedrag van de bestelling, evenals een speciaal vak links onderaan, waarin u de promotiecode kunt invoeren. De kortingswaarde wordt automatisch berekend en toegepast op de uiteindelijke prijs van de bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
21 januari 2021

Andere vergelijkbare winkels