SVMOSCOW Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon10% SVMOSCOW promotionele coupon voor alle klanten03 februari
Coupon10% korting op uw SVMOSCOW 1ste bestelling09 januari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

SVMOSCOW Recensie

De producten in deze winkel zijn iets anders, ze zijn gecatalogiseerd avant-garde, waardoor zowel het verkoopproces als de targeting van de doelgroep een beetje selectiever zijn. De afbeeldingen die op de site worden gebruikt om de producten te presenteren, roepen het beste de gecommercialiseerde stukken op, evenals het talent van enkele van 's werelds grootste ontwerpers in de mode-underground scene. De ernst van de diensten, maar vooral de kwaliteit van de producten worden gewaarborgd door de transparante samenwerking met topbedrijven in de mode-industrie, daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de originaliteit van de producten. Hoewel de winkel verschillende soorten kortingen in verschillende vormen en prijzen onder de werkelijke marktwaarde biedt, moet u er rekening mee houden dat niet alle producten op maat zijn gemaakt voor elk budget.

Nuttige informatie over SVMOSCOW

De levering van de producten in deze winkel kan in elk deel van de wereld worden gedaan, via een enkele universele methode, die een gemiddelde levertijd van 2-7 werkdagen heeft. Voor de levering van de producten moet u extra verzendkosten betalen ter waarde van $ 40. De producten kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Geaccepteerde betaalmethoden zijn uitsluitend die online, per bankpas of creditcard, uitgegeven door Visa, MasterCard of Maestro of via PayPal-account.

Info over het gebruik van een SVMOSCOW couponcode

Het gedeelte voor het invoeren van een couponcode heeft een speciale afgebakende ruimte, die u kunt vinden op de winkelwagenpagina. U kunt de code kopiëren om deze aan deze sectie toe te voegen voordat u uitcheckt.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels