TVC-MALL Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon$20 TVC-MALL kortingsbon voor elke bestelling van meer dan $35009 april
Coupon$1 TVC-MALL.COM Coupon voor elke bestelling van meer dan $1503 mei

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

TVC-MALL Recensie

De winkel omvat categorieën zoals mobiele telefoons en accessoires daarvoor, speciaal aangepast voor elk model en fabrikant, slimme apparaten en accessoires, consumentenelektronica, computers en netwerkelementen, hulpmiddelen, evenals afdelingen gewijd aan meubels en huis- en tuindecoraties. , sportuitrusting en om tijd buitenshuis door te brengen, evenals essentiële reserveonderdelen voor de auto. De winkel wordt gewaardeerd om de beschikbaarheid van producten, die bijna nooit eindigen, als een marktplaats fungeren, waarin elke gebruiker een verkoper voor veel producten kan worden. Een ander voordeel, zeer gewaardeerd voor elektronicawinkels, is dat alle producten die hier worden verkocht een standaardgarantie van één jaar hebben, gedurende welke tijd u het product kunt terugsturen om uw geld te recupereren of te wijzigen.

Nuttige informatie over TVC-MALL

De winkel biedt zijn klanten in totaal 5 leveringsmethoden, via UPS, DHL, EMS, Swiss Post en HongKong-post, die minimaal 4 werkdagen tot maximaal 45 dagen kunnen duren. De leveringskosten kunnen worden gemaakt na toevoeging van de producten, berekend op basis van het land van bestemming, het type product, het gewicht en de gekozen leveringsmethode. De belangrijkste geaccepteerde betaalmethoden zijn Visa, MasterCard, JCB, American Express en PayPal, via beveiligde online betaalmethoden. Helaas is er op dit moment geen mogelijkheid om de bestelling te betalen via een cashback-systeem. Om de producten te retourneren, hebt u 30 dagen om te beginnen met de datum van ontvangst van het product om het pakket te signaleren en te verzenden.

Info over het gebruik van een TVC-MALL couponcode

Het toepassen van een TVC-Mall-kortingsboncode duurt slechts enkele seconden en vereist slechts enkele klikken. U kunt dus de couponcode kopiëren en deze tijdens het aankoopproces in een venster invoeren. Vervolgens wordt na de couponbevestiging de kortingswaarde van de totale betaling afgetrokken.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels