YOOX Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponOntvang nu een extra korting van 20% met deze YOOX coupon07 november
Coupon10% YOOX korting coupon voor een eerste bestelling05 december

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

YOOX Recensie

De winkel richt zich op het vereenvoudigen van de klantbelevingservaring en biedt dezelfde brede reeks producten en merken als een winkelcentrum, maar op digitaal niveau. Via de site en de mobiele applicatie heeft u met slechts een paar klikken toegang tot uw account en tot de nieuwste beschikbare producten en promoties. Hier vindt u niet alleen kleding- en schoeiselproducten, maar ook accessoires zoals tassen of sieraden, evenals een afdeling voor decoraties en accessoires voor huis en tuin. Onder de meest populaire merken die u in deze online winkel kunt vinden, zijn Acne, Alexander Wang, Balenciaga, Celine, Dolce & Gabbana, Fendi, Givenchy, Gucci, Michael Kors, Moschino, Prada, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino en vele anderen.

Nuttige informatie over YOOX

Helaas heeft de winkel slechts één standaard leveringsmethode, die binnen 4-7 dagen na orderbevestiging wordt gemaakt. Gezien de snelheid van het transport, vereist elke bestelling de betaling van een extra belasting, ter waarde van 20 euro. Het retourbeleid van de winkel accepteert producten zonder opgaaf van reden binnen 15 dagen na ontvangst van het pakket. Op dit moment kan de betaling uitsluitend online worden gedaan, zonder de mogelijkheid om contant te betalen, via een terugbetalingssysteem. U hebt dus een creditcard of betaalpas nodig van Visa, MasterCard, American Express of JCB. U kunt ook betalen via het PayPal-account.

Info over het gebruik van een YOOX couponcode

De couponcode heeft zijn eigen speciale ruimte waarin deze kan worden ingevoerd, onderaan de winkelwagenpagina. Nadat u de code hier hebt gekopieerd en toegevoegd, wordt deze automatisch (of niet) gevalideerd en wordt de bijbehorende kortingswaarde afgetrokken van de uiteindelijke orderprijs.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels